10.3.2013

Viikon Instagram @Monasdailystyle

Tässä taas hieman koontia viikon aikana otetuista Instagram kuvista. Osa kuvista on jäänyt instan puolelta julkaisematta, mutta olen muuten vain iPhonella napannut. Kännykkään kertyy aina super nopeasti todella paljon kuvia. Sillä on niin helppo napata kaikesta turhanpäiväisestä räpsyjä!:)

1. Viikko sitten näin ihanan Albertin, Jessican vauvan!:) 2. Salilla käyntiä. 3. Hymyilyä auringolle. 4. Uudet kivat postikortit. 5. Ikea reissu. 6. Ystävän luona kylässä uudessa upeassa kodissa. 7. Terveellistä pirtelöä. 8. Täytettyjä paprikoita. 9. Salilla. 10. Salaattia. 11. Ruusuja tuomaan väriä kotiin. 12. Kokeilemassa ekaa kertaa Galileo yhteistyökumppani Vauhtisammakon kanssa! 13. Ulkoilua auringossa. 14. Pelkkää rakkautta. 15. Nellylta tilattu uusi treenitoppi.
1. Perfect dress. 2 Ja toinen. 3. Uusi rakkaus laukku ekaa kertaa käytössä. 4. Ja toisen kerran. 5. Ja kolmannen :D En taida muita enää käyttääkkään;D.(Huomenna tarkempaa postausta tulossa;) ) 6. Lauantai-iltana extempore ystävän kanssa ulkoilemaan!! MINÄ??! :D Herkuteltiin Blankossa. 7. Jälkkäriksi tyrni creme bryleeta, slups ja nam. 8. Vähän tavallisempaa sapuskaa. 9. Vaihdoin eteisen tauluun kuvan. 10. Tänään ei niin pirteänä Fontanan brunssille. Huh, nyt väsyttää… 
Oltiin tosiaan eilen ystäväni kanssa ulkona käymässä. Voi pökäle mikä väsymys nyt onkin. Tänään oli alunperin tarkoitus juosta vähän rankempi lenkkikin, mutta joo se jäi suosiolla väliin. Kivaa tosin oli ja oli ihana nähdä ystävää pitkästä aikaa. Mutta vissi tosi on, että meikäläiselle ei vain sovi viiniä kuin maksimissaan kaksi lasia illassa. Vaikken eilenkään mitään älyttömiä määriä nauttinut, niin paha olo tulee kyllä helposti. Ei niinkään juodessa, koska en sen suuremmassa humalatilassa ole, mutta seuraava päivä menee täysin pilalle. Toisaalta hyvä niin, nimittäin todella harvoin tulee otettua enemmän, kuin sitä yhtä viini lasillista juuri sen takia, että siitä tietää kärsivän seuraavana päivänä.. Toivottavasti teillä on ollut tänään vähän energisempi olo;)
Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Zandra
  10.3.2013 at 23:36

  Ooh, ihana uusi laukku! Toivottavasti sitä näkyy pian esim. asukuvissa paljon;) Olisi myös kiva tietää, kuinka paljon tavaraa Lilyyn mahtuu:)

  • Reply
   Mona
   11.3.2013 at 14:44

   Hih, tulee näkymään varmasti kyllästymiseen asti;D

 • Reply
  Anonymous
  11.3.2013 at 14:30

  Mistä tollasia kivoja postikortteja voi ostaa? :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *