6.3.2013

Ystävän koti

Kävin maanantaina kylässä ystäväni uudessa kodissa. Asunto oli ihan huikean ihana ja täysin minun sisustusmakuunikin. Sain onnekseni ystävältäni luvan julkaista myös blogiin muutaman kuvan, joten tässä hieman inspiraatiota sisustuksen saralla tänne!:)

Voi kun olisi ollut laajis mukana, niin olisi saanut parempia kuvia vielä kokonaisuudesta. Lopputulos oli joka tapauksessa se, että oma sisustusvimma ei ainakaan yhtään helpottanut;)

You Might Also Like

17 Comments

  • Reply
    Emma
    6.3.2013 at 09:51

    Osaatko yhtään sanoa, että mistä heidän sohva on? :)

    • Reply
      Mona
      6.3.2013 at 20:18

      Noup:/ Mutta kysäsen!!:)

    • Reply
      Mona
      6.3.2013 at 20:34

      Ikeasta!! :)

  • Reply
    Emmi L.
    6.3.2013 at 10:06

    Siis aivan ihana asunto! Ihastelin jo Instagramin puolella kuvia :) Ystävälläsi on todella hyvä maku!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      6.3.2013 at 20:18

      No eikös!! Niiiin ihana koti <3 :)

  • Reply
    Karlis
    6.3.2013 at 11:42

    Kaunis koti!

    Minun silmääni tarttui tuo eteisen kenkäkaappi. Mistähän se on hankittu?

    • Reply
      Mona
      6.3.2013 at 20:19

      Valitettavasti ystävälläni ei ole tietoa. Se tuli kaupan mukana…

  • Reply
    Anonymous
    6.3.2013 at 13:46

    Moikka Mona !
    Ajattelin kysyä, että mitä mieltä olet näistä minun ruokailutottumuksista, joita olen nyt käyttänyt kaksi viikkoa ?

    http://aijaa.com/BGL0Yi
    -Lasissa ananas-mandariinimehua, isoon kuppiin rahkaa ja jugurttia pohjalle ja päällä kiiviä, banaania, omenaa ja viinirypäleitä.

    http://aijaa.com/2ZKOuw
    -All Bran muroja (runsaskuituisia) maitoon kostutettuna, päällä banaania ja appelsiinia. Lasissa vähärasvaista juotavaa mansikkajukurttia.

    http://aijaa.com/zHs25g
    -Ruisleipä voilla, salaatilla, tomaatilla ja kurkulla. Noin 15 viinirypälettä ja välipalapatukka. Juotavaa passionjukurttia lasissa ja toisessa lasissa paljon hedelmälihaa sisältävää appelsiinimehua.

    Koulussa syön kunnon kouluruuan ja syön leipää sen kanssa.
    Kotona syön lämpimänä ruokana esim. kanan reisipaloja täysjyväriisillä ja mehevällä salaatilla tai avokadopastaa ja salaattia. Juon maitoa vain kotona lämpimällä aterialla.

    Tulen näistä täyteen ja pysyn pitkään kylläisenä. Tunnen itse ainakin voivani paremmin kun syön terveellisesti ! :)
    Mitä mieltä olet, onko nuo tarpeeksi monipuolisia vaihtoehtoja ? Esimerkiksi avokadoa haluaisin niiiiin kovasti syödä mutta en vain millään opi tykkäämään sen mausta ! Mutta esimerkiksi juuri tuo avokadopasta taas on tosi suosittu vaihtoehto meillä ja minäkin tykkään. :)
    Mitä noihin voisi lisätä ? Tykkään juuri hedelmistä ja jukurteista aivan tajuttoman paljon ja se taitaa näkyäkin … :D

    Sun blogi on ihana <3

    • Reply
      Mona
      6.3.2013 at 20:21

      Voi ihana sinä:) Kiitos paljon ja mukava, että jaat aikaasi täällä kanssani:)
      Tuossa onkin alempana mun äidin kirjoittamana kattava vastaus.:) Toivottavasti saat paljon vinkkejä:) <3

  • Reply
    Anonymous
    6.3.2013 at 19:54

    Hei anonyymi, En malttanut olla vastaamatta viestiisi koskien ruokavaliotasi. Päällisin puolin tuohan näyttää oikein hyvältä, mutta eniten pisti silmään se, että olet kaksi viikkoa syönyt noin… tuolloin kyllä ruokavalio jää yksipuoliseksi. On tärkeää syödä vaihdellen ja monipuolisesti. Erilaisia salaatteja on esim. lukemattomia, vaihtele niitä eri päivinä, samoin tomaatti ja kurkku on ihan ok… mutta paljon on muitakin vihanneksia; paprikaa, kotimaisia juureksia, ihan vaikka keräkaalia raastettuna, punajuurta jne.. Avokadokin menee loistavasti salaatin joukossa ja vaikka ruisleivän päällä ja jos et ollenkaan tykkää avokadosta, kokeile avokadoöljyä, vaikka mautamattoman jogurtin joukossa.
    Noista jogurteista… maustetuissa, missä on hedelmää, marjoja ym. on valitettavasti valtavasti sokeria joukossa, vaihda ne maustamattomaan ja lisää sinne mieleisiäsi marjoja, kaakaosnipsejä, leseitä tms. Lisää ruokavalioosi myös siemeniä ja pähkinöitä, niitä on kiva ottaa evääksi vaikka kouluun ja saat niistä paljon hyviä rasvoja. Lisäksi käytä päivittäin hyvälaatuista luomu kylmäpuristettua oliivi- ja avokadoöljyä. Ruisleivissä kannattaa olla tarkkana, että ovat 100% täysjyväruista, monia myydään ruisleipänä, vaikka saattavat sisältää olemattoman määrän kunnon täysjyväruista. Suosi mahdollisuuksien mukaan luomuruokaa, mm. hedelmiä ja mehuja löytyy jo kivasti luomuna. All Bran murojen sisällöstä ei minulla ole tietoa, mutta erilaiset puurot olisivat varmasti myös hyvä vaihtoehto, eivätkä sisällä mitään lisäaineita luomuna hankittuna..
    Hienoa kun olet jo niin hyvin omaksunut terveellisiä ravintotottumuksia, halutessasi lisää tietoa, mm. Paula Heinoselta löytyy hyvää kirjallisuutta ja terveyden tukipilarit sivusto :) Terveisin, Monan äiti :)

    • Reply
      Mona
      6.3.2013 at 20:22

      Mama <3 <3 :) Kiitos!! :)

    • Reply
      Anonymous
      6.3.2013 at 20:40

      KIITOS IHAN HUIMAN PALJON MONAN ÄIDILLE ! <3 Oot ihana kun jaksat autella minua. Niin ja tuossa on muutama esimerkki mistä nyt olen hetken mielijohteesta kuvan räpsännyt, esimerkiksi tänään ja huomenna ja luvassa puuropäivä, sillä tänään kotona oli ohrapuuroa ja koulussa huomenna riisipuuroa. Yritän syödä itse nyt terveellisesti ja totutella tähän muutokseen, sillä olen aina syönyt todella epäterveellisesti ja syönyt kokoajan, tylsyyteeni, vaikka olisin juuri syönyt ja olisin ihan täynnä olen syönyt. Vartaloni on alkanut muokkautua ihan juuri tuon ylenpalttisen syömisen takia – ja koska olen syönyt epäterveellisesti. Jos tarjolla oli lihapiirakkaa ja kanasalaattia, valitsin aina sen lihapiirakan.

      Ootte molemmat aivan huipputyyppejä ! <3
      T. Tuo eka ano joka räpsi kuvia ;)

  • Reply
    Anonymous
    6.3.2013 at 20:55

    uuu upee tuo keittiö!

  • Reply
    Veronica
    6.3.2013 at 21:17

    oih,ihana! no tämä ei kyllä helpota munkaan sisustuskuumeilua…Mua pitäis estää menemästä kaikkiin huonekalu/sisustus tavaroiden verkkokauppohin ;) Täällä haaveillaan mm. valkoisesta sohvasta ja nojatuolista, ehkä tässä kevään aikana pääsisi sen hankkimaan:)

    • Reply
      Mona
      7.3.2013 at 17:09

      Oih, juu määkin haluisin valkoisen sohvan!!!!:)

  • Reply
    Jenni
    9.3.2013 at 19:34

    Ihana koti! Mikä tuo valojuttu on seinällä ja mitä niitä saisi? Upea!:)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *