6.3.2013

Galileo

Kävin kokeilemassa tänään minulle entuudestaan täysin tuntematonta laitetta nimittäin Galileoa! Myönnettäköön heti alkuun, että olin melko skeptinen laitteen suhteen ja vähän jopa ihmettelin yhteistyökumppanini Vauhtisammakon Mikon hypetystä!:D Mutta voi miten turhaan epäilinkään! WOU! Tämä todellakin toimii. Ensimmäisen kerran jälkeen tuntui jo ihan huikealta. Ihan kuin olisi hierojalla käynyt. Laite siis värisee ja täten aktivoi lihaksia. Galileolla on hurjan monta positiivista vaikutusta kehoon.  Tällaiselle tietokoneella nököttävälle laite tekee ihan järjettömän hyvää. Hartioissa oikein tuntui, kun veri lähti kiertämään ja käsivarret alkoivat ihan punottaa. Liikkuvuus parani ihan silmissä. Kädet esimerkiksi tapui alas rutkasti yli varpaiden Galileo harjoittelun jälkeen.

Varasimme Mikon kanssa heti toisen ajan ensi viikolle ja tarkoitus on myös samalla kuvata yhdessä hieman blogiin materiaalia, joten ensi viikolla tulossa vielä hieman tarkempaa raporttia tästä ihan huippu laitteesta!:) Odotan jo innolla toista kertaa Galileon parissa:) Sitä ennen tarkempaa tietoa löytyy täältä.
Onko muita Galileoa kokeilleita? Minä ainakin voin suositella jo ensimmäisen kerran jälkeen todella lämpimästi tätä kaikille ikuisille niska-hartia vaivaisille.
Ps. Ihan huikeeta fb:ssä menee kohta jo 600 tykkääjän raja rikki!! Täten luvassa taas lisää arvontoja loppuviikoksi!!;) Pysykäähän kuulolla ja käykää tykkäilemässä fb:ssä, mäkin tykkään Teistä ♥ :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lady of the Mess
  6.3.2013 at 21:14

  Olen kokeillut – itseasiassa kävin siinä melko säännöllisesti, kunnes kuntosali Turussa, jossa kävin, lopetti toimintansa. Tykkäsin kovasti – on hyvä tällaiselle vanhemmalle, luukadon esiastetta sairastavalle reumaihmiselle. Kaverinani kuntosalilla laitetta käytti minua melkein parikymmentä vuotta nuorempi, liikunnallinen ja perusterve nainen – hänkin tykkäsi.

 • Reply
  E
  6.3.2013 at 23:00

  Voi vitsi, olin 600. tykkääjä fb:ssä! Haha :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *