1.3.2013

Le Follie arvonta!

Tulin vinkkaamaan teille ihan huippu kivasta arvonnasta. Nimittäin yhteistyökumppanini Turun ihana vaateliike Le Follie arpoo kaikkien facebook tykkääjiensä kesken 100€ arvoisen lahjakortin heidän valikoimaansa! :)

Arvonta päättyy 15.3, joten käykäähän pikimiten tykkäilemässä Le Follien fb-sivuista!:) Sinne tulee  aina tietoa uutuksista ja kaikesta muusta kivasta. 
Mikäli et vielä ole ehtinyt käydä tutustumassa liikkeeseen, suosittelen käymään pikimiten!:) Valikoima on todella ihana ja vaatteet super naisellisia. Le Folliesta saa nimenomaan vaatteita, joita ei ihan jokaisella tule vastaan. Toimistopukeutumiseen saa liikkeestä hurjan ihania kokonaisuuksia. Stefania itse on ehkä sydämellisin ketä tiedän, joten voin jo senkin puolesta puhua Le Follien nimeen:) Häneltä saa myös todella hyviä vinkkejä ja neuvoja pukeutumiseen! Minusta on todella ihanaa, että Turussa on tällainen pieni butiikki, joka tarjoaa jotain extraa meille muodin rakastajille!:) On todella ilo tehdä Le Follien kanssa yhteistyötä.
Nyt vaan tykkäilemään!:)   http://www.facebook.com/lefollieturku

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *