26.2.2013

Muutama kirjasuositus

Tykkään hurjasti lueskella terveysaiheisia kirjoja ja selailla lemppareitani uudestaan ja uudestaan. Saan niistä aina paljon inspiraatiota ja vinkkejä arjen pieniin terveellisempiin valintoihin. Halusin suositella teillekin nyt muutamaa erityisen kivaa kirjaa. Toinen on tämä 10 vuotta nuorempi 10 viikossa ja toinen tämä Suojaa ruoasta.

Ovatko nämä teille tuttuja? Mitkä teidän lemppareita ovat terveysaiheisista kirjoista?:) Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anonymous
  26.2.2013 at 12:42

  Tämä postaushan tuli juuri sopivasti, sillä olin tulossa kyselemään voisitko tehdä tarkempaa postausta siitä Hormonitasapaino-kirjasta, jonka sait muistaakseni joululahjaksi? :) Onhan tosta kirjasta esittelyt netissä, mutta olisi kiva kuulla sun omia ajatuksia kirjasta ja onko siinä ollut jotain vinkkejä, joita olet ottanut käyttöön tai toisaalta jotain asioita, jotka esim. sotivat yleisiä suosituksia vastaan tmv.

  • Reply
   Mona
   26.2.2013 at 16:05

   Katsotaan josko saisin jotain aikaiseksi..:D Mutta siis mun mielestä pääosin Kaisan kirja on todella hyvä. Siellä on paljon ihmisten omia kokemuksia joita olen tykännyt lukea ja myös paljon vinkkejä terveellisistä valinnoista. Siellä käydään myös selkeästi läpi sairauksiin liittyviä oreita ja sitä miten niihin voi mahdollisesti vaikuttaa ruokavaliolla. Kirjassa on kokonaisuudessa todella paljon asiaa. Sitä ei kuitenkaan ole järkeä ehkä lukea kannesta kanteen, vaan hakea niitä itseään koskettavia juttuja.:)

 • Reply
  Anonymous
  26.2.2013 at 14:28

  Mä kaipaisin vähän jotain esittelyä/mielipiteitä/arvosteluja noista kirjoista :) Toki osaan ite etsiä terveysaiheisia kirjoja, mutta miks just noi on hyviä sun mielestä?

  • Reply
   Mona
   26.2.2013 at 16:08

   Molemmissa kirjoissa on paljon vinkkejä erilaisista ruuista ihan siis reseptejä ja paljon listoja joissa on selkeästi ilmaistu juttuja. Tuo 10 viikossa 10 vuotta nuorempi kirja on myös omalla tavallaan hauska. Kirjoittajalla on kiva tyyli ilmasta asiat ja on aika tomeran oloinen:D
   Suojaa ruuasta kirjassa on taas paljon kivoja nippeli tieto juttuja. Molempia kirjoja on helppo selata ja etsiä itseään kiinnostavia juttuja ja hypätä yli asiat jotka ei itseään juuri kosketa.:)

 • Reply
  Tawunen
  26.2.2013 at 16:43

  Minäkin olen viime aikoina innostunut lukemaan terveys- ja liikunta-aiheisia kirjoja, joten tämä suositus tuli juuri oivaan aikaan! :) Nappasin itselleni kirjastosta varaukseen tuon Suojaa ruoasta -opuksen! Tällaiset esittelypostaukset olisivat kivoja jatkossakin! :) Kiitos Mona!

  • Reply
   Mona
   28.2.2013 at 20:50

   Jee tosi kiva kuulla että tästä oli vinkkiä!!!:) Kiitos siis sinulle palautteesta, koitan jatkossakin tehdä näitä :))
   Pus ihana Tawunen <3 :)

 • Reply
  Titu
  27.2.2013 at 10:12

  Suojaa ruoasta – kirja lähti varaukseen! :) Kiitos vinkistä :)

  • Reply
   Mona
   28.2.2013 at 20:50

   Jee tosi kiva kuulla!!:) Kerrohan sitten mitä tykkäsit:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *