25.2.2013

Kuulumiset

Huips, tänään oli iiiiiihana aurinkoinen päivä ainakin täällä Turussa! Heti saa uutta virtaa, kun aurinko hieman suvaitsee näyttäytyä. Kiirettä pitää mukavasti koko viikon. Miten sitä tuleekin ahdettua kalenteri ihan täyteen kaikkea ja sitten saakin mennä edestakas paikasta toiseen. Sain postaustoivetta ajankäytöstä, mutta olen kyllä varmasti maailman huonoin esimerkki sen suhteen:D Touhuan ihan liikaa ja ihan liian monta asiaa samaan aikaan… Pitäisi ennemminkin keskittyä yhteen asiaan kunnolla kerralla. Taidan käydä aina vähän ylikierroksilla. Siinä onkin tavotetta kevääksi.. Vähän rauhoittua meinaan..:D 
No mutta asiasta villasukkaan, tässä muutama instakuva tältä päivältä. 

1. Töissä lounasta 2. Töiden jälkeen Le Follieen hoitamaan työjuttuja ihanan Stefanian kanssa 3. Liu Jo ja Koccan uutuksia 4. Söpöin kesälaukku 5. Liu Jo super suloiset pikkulaukut 6. Illalla kälyn luo katsomaan poikia muuton keskelle 7. Iltapalaksi jogurtti, ananasta, mysliä ja hunajaa 7. Varattiin lennot Saksaa Maijan luo!!:D 
Ps. Huomatkaa alla postaus vimosesta helmikuun kamppiksesta! Kannattaa käydä kurkkimassa löytöjä, parhaimmat menee varmasti nopeasti päältä!:)


Miten teidän maanantai on mennyt?:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  25.2.2013 at 22:39

  Hei!:) Oon jääny ihan totaalisesti koukkuun tähän sun blogiin, keep going!:) Himoitsen noita sun Ralph laurenin neuleita, mitä kokoa sulla on ne? Harkitsen tässä just sellasen ostamista mut en ole ihan varma koosta..:)

  • Reply
   Mona
   26.2.2013 at 08:55

   Voi kiitos ihanasta kommentista <3:) mulla neuleet on kokoa M!:) ne on hurjan hyviä ja nytkin muuten taas päällä;)

 • Reply
  Anonymous
  25.2.2013 at 23:42

  Joo edelleen mä toivon sitä ajankäyttöpostausta, ihana kun muistat vanhempiakin toiveita <3

  • Reply
   Mona
   26.2.2013 at 08:56

   Hiih:) katsotaan vaa mitä saamen aikaiseksi;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *