25.2.2013

Kiharakampaus

Sain toivetta outfit postaukseen laittaa lähempää kuvaa tuon päivän kampauksesta. Varsinaisesti en ottanut erikseen kuvaa kampauksesta, mutta tässä muutama kuva lähempää. Kampaus on todella yksinkertainen ja helppo tehdä. Kiharsin hiukset Pearl Wandilla ja päällimmäiset hiukset kiepautin kolmessa osiossa taakse. Kiinnitin osiot pinneillä ja kampaus oli valmis. Melko huoleton ja rento lookki tulee. Jos olisi oikein näppärä voisi tehdä noiden kiepautusten tilalle pienet ranskalaiset letit!:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    25.2.2013 at 14:40

    Kiitti tästä toivepostauksesta :) Mulla tulikin heti uusi mieleen :D :D Voisitko jossain vaiheessa tehdä videon pearl wandilla kihartamisesta? Sain kyseisen kihartimen joululahjaksi, mutta en saa sillä nättejä kiharia :S Kiharistani tulee aina TODELLA loivia, eli ne eivät edes näytä kiharilta!! Sinä nähtävästi osaat käyttää sitä todella hyvin :)

    • Reply
      Mona
      26.2.2013 at 08:50

      Joo ehdottomasti teen!! Kiitos postaustoiveesta <3:)

  • Reply
    Sari Nurminen
    25.2.2013 at 14:44

    Mä oon miettinyt, että eikö sua huoleta, että sun hiukset rasittuu hirveesti, jos kihartelet niitä kuumalla melkeen joka päivä!? Vai teetkö välillä myös sormikiharoita tms? Oon itse miettinyt, et vaik on kaikemaailman kuumasuojat yms, ni eihän ne kuitenkaan kokonaan sitä hiusta suojaa kuumuudelta. Sun tukka näyttää tosi hyvältä ja terveeltä, mut etkö oikeesti pelkää, et tollanen päivittäinen!? kuumalla käsittely rasittaa sitä liikaa?

    • Reply
      Mona
      26.2.2013 at 08:52

      Juu en siis missään nimessä kiharra joka päivä juuri tuon hiusten kulumisen takia. Pari kertaa viikossa maksimissaan. Toki yöksi laitan paplarit tai letin joskus. Ne eivät omia hiuksiani kuluta ja saa niilläkin kivat erilaiset kiharat :)

  • Reply
    nieinda
    26.2.2013 at 10:04

    Kauniit kiharat! Sopivan rennot. Itselleni tulee joko liian löysiä tai liian käkkäröitä kiharoita… Ja yleensä niin että toiselle puolelle päätä tulee ne käkkärät ja toiselle löysät.;)

  • Reply
    Titu
    26.2.2013 at 20:25

    Onpas kiva kampaus! Kiitos vinkistä <3 Itse en ole tullut tuon tyylistä vaihtoehtoa ajatelleeksikaan.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *