24.2.2013

Viikonlopun instakuvia

Hellou! Viikonloppu on tullut otettu todella rennosti. Olen ollut koneella todella vähän, joten bloginkin puolella on ollut normaalia hiljaisempaa. Instagramin (@Monasdailystyle) puolella on tullut muutama kuva kuitenkin lisältyä. Tässäpä taas pientä koontia niistä.
1. Logomon brunssi testaamassa. 2. Myynnissä oli uusia Samppa Linnan Mielenivast mässynderost:D 3. Valmistauduin ystävän synttäreille. 3. Illallistettiin Di Trevissä. 4. Synttärisankari sai “pienen” jälkkäriyllärin;) 3. Sunnuntaina tehtiin kullan kanssa rauhallinen kävelylenkki auringon paistaessa.

Tänään olen vain makoillut ja nukkunut pitkät päikkärit. Vähän ehkä flunssainenkin olo, joten pitänee juoda paljon teetä ja jatkaa huilaamista. 

Kurkin illalla Nellyn valikoimaa ja taas pukkaa kamppista. Nyt löytyy Vila-tuotteita muutaman päivän -50% tarjouksella. Keräsin lempparit kollaasiin. Nelly on todella innostunut nyt helmikuun aikana kamppiksista ja ne ilmaiset toimituksetkin ovat voimassa tämänkuun loppuun.:) Melko hyviä löytöjä on siis varmasti voinut tehdä koko kuun aikana.

1. TÄÄLLÄ / 2. TÄÄLLÄ / 3. TÄÄLLÄ / 4. TÄÄLLÄ / 5. TÄÄLLÄ / 6. TÄÄLLÄ / 7. TÄÄLLÄ

Nyt keittelemään lakritsijuuriteetä (tulossa muuten postausta piakkoin lakritsijuuresta) ja kääriydyn Bubblegum jumpsuittiin viltin alle katsomaan Gossip Girlin jaksoja:)

Rentoa iltaa kaikille!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Madde
  24.2.2013 at 19:55

  Oliko hyvää ruokaa di Trevissä? Ootko muuten tajunnut, että kun Fontana ja di Trevi on vierekkäin, niin niistä tulee Fontana di Trevi, eli se Trevin suihkulähde Roomassa :D mulle se oli ainakin uskomaton oivallus!

  • Reply
   Mona
   24.2.2013 at 22:23

   Joo oli, tää tais olla jo kolmas kerta tuolla ja oon kyllä kovasti ollut tyytyväinen:)) Ehdottomasti kannattaa käydä testaamassa!:) Pöytä tosin kannattaa varata, koska on usein tosi täynnä…

 • Reply
  Petra
  24.2.2013 at 20:05

  namnam tuo jälkkäriylläri näyttää hyvältä:) ja noista vaatteista seiska on ehottomasti mun lemppari

  • Reply
   Mona
   24.2.2013 at 22:23

   Toi mekko on vaan ihan täydellinen!!:) Pitsi kiehtoo edelleen!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *