21.2.2013

Treenit

Tässä viime sunnuntain jalkatreeniä. Tämä viikko on mennyt super laiskasti. Olin eilen ekaa kertaa salilla ja sekään ei oikein kulkenut. Nyt todella tarvitaan lisäenergiaa ja motivaatiota jostain.. Jos saisi ujutettua heti aamuun treenit saisi varmasti hurjasti lisää puhtia. Miten se voi kuitenkin olla niin järjettömän hankalaa..?? Ei auta kuin yrittää mennä aikaisemmin nukkumaan ja asetella vaikka treenivaatteet sängyn viereen, jotta lähteminen olisi mahdollisimman helppoa..;) Muilla vinkkejä miten saada itsensä helposti ylös sängystä treenaamaan??:)

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Anonymous
    21.2.2013 at 08:20

    Wau! Onpas sinulla kunnioitettavat painot jalkatreeneissä! Blogiasi on kiva lukea ja pidän erityisesti asukuvistasi, saan niistä itsekin inspiraatiota! Keep up the good work, girl!
    Tv Annukka :)

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 19:44

      Voi kiiiitos niin kiva kuulla että olet saanut blogista inspiraatiota <3:) Kivaa vkl Annukka!!:)

  • Reply
    Nanna
    21.2.2013 at 08:20

    Terkkuja aamusalilta :) Mun mielestä aamuisin on juuri parasta treenata kun sali on lähes tyhjä ja muutenkin siinä katoaa kyllä kaikki unihiekat aika äkkiä ;) Onhan se sängystä nouseminen välillä aika tiukka pala. Miten sun opiskelut muuten sujuu? :)

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 19:46

      Määääkin haluun päästä aamulla!!:D Se nouseminen on niin saakelin tiukka pala aina meikäläiselle;)
      Äh, opiskelut on menny ihan todella huonosti!!:/ Kahteen kuukauteen en oo saanut juuri muutamaa kurssia enempää aikaseksi töiltä. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja pistää asiat tärkeysjärjestykseen… Onneks mulla ei kuitenkaan mikään hirmuinen kiire ole opiskelujen kanssa, mutta olis se kiva edetä jouhevasti..;)

  • Reply
    Nora
    21.2.2013 at 10:38

    Mun mielestä aamutreenaaminen on kanssa todella vaikeaa. Eniten aamulla ahdistaa pukeminen, kuten tiukkojen sporttiliivien virittäminen. Siksi olenkin ottanut käytännöksi tehdä kotijumppaa yöpuvussa olkkarin pehmeällä matolla. Keskivartaloliikkeillä ja punnerruksilla saa veren kiertämään ja kropan heräteltyä jo muutamassa minuutissa. Aikaa säästyy, kun ei tarvitse pukea ja mennä toiseen paikkaan, eikä tarvitse pelätä myöskään kylmyyttä kuntosalien suihkuissa. :)

    Tsemppiä treeneihin!

    ps. teetkö nuo pitkät venyttelyt heti puntinnoston perään?

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 20:01

      Mun haaveena olis saada spinning pyörä kotiin ni vois sen kanssa hujauttaa aamujumpan!!:) Taidan kokeilla sun vinkkiä kuitenkin ennen pyörän hankintaa!!:)
      Pitkät venyttelyt olisin voinu kirjottaa pikemminkin rauhalliset venyttelyt:D Joo teen heti perään. Usein olen liian hätänen ja jää venyttely kokonaan..HUps.. Pitäs oppia vähän rauhallisemmaksi;)

    • Reply
      Nora
      24.2.2013 at 19:34

      Itse suunnittelen, että sitten keväämmällä ja kesällä, kun on lämpimämpi, niin vois harkita myös aamulla salillemenemistä, kun ei tarvitse palella ja pukeutua paksusti missään välissä.

      Noista venyttelyist vain ajattelin, että kun teet noin kovaa voimatreeniä, niin olis ehkä hyvä pitää vaikka tunnin tauko ennen venyttelyjä, ettei lihassolut mene ihan lötköiksi ja voimatreenin teho hukkaan. Maltti on valttia! :)

  • Reply
    Kukka
    21.2.2013 at 14:26

    Heippa Ihana <3 Täällä sitä ollaan taas, yhtä reissua ja monta kokemusta rikkaampana. Tein juuri soijalatten ja ruisleipää, nyt luen sun postaukset puolentoista viikon takaa (hotellissa oli maailman huonoin nettiyhteys ja pääsin "linjoille" ehkä kerran päivässä:/…) ja nautiskelen lattesta :) Mun lauantai ei lähde käyntiin ilman joogaa, sunnuntaina taas käyn kahdessa jumpassa aamusta. Mutta ennen töihin menoa mua ei saa salille millään, vaikka tiedän kuinka mahtavan olon siitä sais.. Herään 45 minsaa ennen töihin lähtöä ja kiire on :D

    PS sulla on aikamoiset painot jalkatreenissä, oon kateellinen! Itelle teettää 90 kg jo tuskaa..

    Pus <3

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 20:02

      Iiiiihana kuulla taas susta murunen <3:) Salille meno ennen duunia on tosiaan melkein sula mahdottomuus täälläkin:DD
      Pus ja haleja ihana <3:)

  • Reply
    Anonymous
    21.2.2013 at 23:19

    Oho mitkä painot :D wau! tämäkin todistaa että sun jalat on kyllä lihasta! t.N

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 20:04

      Hihihh;D Vaikka ite kyllä miellän, että tossa syväkyykyssä pitäs olla sellaset 70kg ainakin;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *