20.2.2013

Päivän instagram-kuvia

Heipsan ihanat! Päivä on mennyt taas melkoista vauhtia ja nyt väsyttää (taas) melkoisesti. Lisäenergia ei olisi pahitteeksi… Hampaidenoikominen verottaa aika paljon, koska nukkuminen on ihan mitä sattuu ja ehkä sitä kaipaa myös hiukan jo aurinkoa. Tässäpä kuitenkin nyt tänään napattuja instagram-kuvia. Jos et vielä seuraile Instagamia, niin profiili löytyy nimimerkillä @Monasdailystyle. Olen muuten törmännyt instan puolella muutamiin arvontoihin. Mitä mieltä olette olisiko sinnekin puolelle kiva järjestää joitakin pika-arvontoja joihin voisi osallistua kuvaa tykkäämällä?:)
1. Kotoa lähdössä töihin. Tänään aamulla torkutin vain tunnin. 2. Työkaveri herkutteli jogurtilla jota kovasti kehui. Pitää käydä hakemassa kotiin testiin? 3. Söin lounasta 4. Pääsin töistä ja kiiruhdin suoraan Bravaan. 5. Ihastelin taas huollettuja kynsiä. Pirita on vaan kaikkein paras.
Sitten vielä muutamia vanhempia instakuvia. 

1. Duunisssa 2. Ostin uuden hohdepuuterin. Aivan loistotuote! 3. Väkersin aamulla hiuksiin sotkunutturan. 4. Nukuin väsyneenä päikkärit (taaaaas) 5. Lounassapuskat. 6. Vkl lakkasin pirteät kynnet tämän ihanuuden innoittamana.

Nyt pitäisi tehdä sapuskaa ja hoitaa työjuttuja. Salillekkin pitäisi raahautua. Todellisuudessa saa nähdä miten monta minuuttia menee, että oikeasti vaan sammahdan sohvalle Kauniita ja Rohkeita katsoessa;D

Kivaa iltaa kaikille!:)

Ps. Nellyn kenkäkamppis (mainoslinkki!) jatkuu edelleen!!:) Kannattaa käydä kurkkimassa loistavia löytöjä:) 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    20.2.2013 at 18:58

    Hihi, katsoin ensin että tuossa silmälasikuvassa on semmoinen irtonenä, on jotenkin valottunut tuohon kuvaan hieman vaaleammaksi!

    /liisa

    • Reply
      Mona
      20.2.2013 at 19:05

      Hahhaha :D

    • Reply
      Anonymous
      21.2.2013 at 09:31

      En tiedä saako nauraa, mutta nauroin ääneen liisan kommentille :D

      -hanna

    • Reply
      Mona
      21.2.2013 at 19:39

      No todellakin saa, mäkin nauroin!! Ääneen!!:DDD

  • Reply
    Anonymous
    22.2.2013 at 01:04

    Oi mistä oot ostanu tuon Macin puuterin? :O

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 19:41

      Stockalta!:) Se on huippu hyvä!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *