3.2.2013

Kun mää olin aivan pien….

Tämän kuvan on ikuistanut kummisetäni. Kuva löytyy mummulani seinältä tauluna. Nappasin siitä viime reissulla kuvan kameralla, ja kyllähän siitä ihan selvää saa näinkin. Melkein ihan muodissakin meikä, kun mustavalkoista olen valkannut päälle;) Iästä mulla ei ole mitään tietoa, mahtaakohan mama muistaa?:)
Yhtä yrmeenä ilmeilen kyllä näköjään vähän nuorempanakin. Mihinkäs sitä muuttuisi:D

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  3.2.2013 at 19:24

  Moikka Mona! :))
  Kokeiltiin tänään tehdä niitä macaronseja, ja tuli ekalla yrittämällä ihan tosi hyviä! :) aiotaan tehdä jatkossakin.
  Kivaa lomaa!
  t.Armi

 • Reply
  Anonymous
  3.2.2013 at 19:41

  Voiii, tuossa olet 3-vuotias tärpästikkeli <3 Vaarin lakki päässä, mummulan pihalta otettu. Kummisedällä oli jo tuolloin hieno kamera ja harrasti valokuvausta enemmänkin… ihana kuva, mullahan on tämä sama kuva lipaston päällä :) -mami-

 • Reply
  Veronica
  4.2.2013 at 15:16

  Ihana pikku Mona! Ja tuo mekko on musta superihana :) Mut puettiin aina pienenä vähän seilorihenkisesti ja silloin en itse sitä oiken tajunnut. Nyt jälkeenpäin ottaisin mielihyvin takaisin ne kaikki pikkumekot ja pukisin ne omalle jälkikasvulle kun sellaista tulee :)

 • Reply
  Emmi L.
  6.2.2013 at 15:38

  Musta tuntuu, että mulla oli toi sama mekko tai ainakin tosi samanlainen :D Ihana kuva <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *