3.2.2013

Carnaval de Las Palmas

Täällä on parhaillaan menossa Karnevaalit ja aika monessa paikassa tulee vastaan muun muassa super söpöiksi puettuja lapsia:) Eilen illalla oli kunnon show menossa. Musaa ja hyvä fiilis. Ihmiset on tosi iloisia ja hyvällä tuulella.

Tänään on ollu kylmä. Vaikka asteet on ollu 20:ssä niin tuuli on tehny ilmasta paljon kylmemmän olosen. Aamulla lenkillä oli vielä lämmin, mut päivällä tuuli ihan vimmatusti. Me hömelöt käyntiin vielä iltapäivällä hotellin altaalla uimassa!!:D Kääk, oli jäätävää:D Mut voi taivas, että lämmin kylpy tuntu sen jälkeen taivaalliselta;) Seuraavaksi syömään mahat täyteen. Vaikka onkin ollu kylmä niin seura on kyllä tehny olosta täydellisen. Kylläpäs on taas kiva olla lomalla:)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Marjukka
    3.2.2013 at 22:06

    Siete Palmas-kaupunginosassa on kiva ostari, saaren paras mun mielestä. Siellä on hyvä Massimo Dutti. Hauskaa lomaa!

  • Reply
    Anonymous
    4.2.2013 at 00:22

    Hei, Mona!

    Ihania kuvia lomaltanne.. Todella mahtava fiilis välittyy kuvistanne, rakastan noita maita. Ehtisitkö näpsiä kuvia, paikallisesta ruoasta ja local daily style:sta, eli miten paikalliset naiset pukeutuvat..?!

    Ja koska täällä eletään sydäntalvea, niin saatteko lomaltanne tuotua jotain ajatusta siitä tänne Suomeen meille muille, miten saada se ihana ilmapiiri ja elämän asenne myös tänne Pohjoiseen kaamokseen. Miten luoda rentoa Las Palmas(aitoa, ei Suomi-turisti) fiilistä elämään talven keskelle? Ihanaa lomaa teille ja nauttikaa!!
    -Mimosa-

  • Reply
    Anonymous
    4.2.2013 at 17:16

    Hei!!

    Kanarialta kannattaa ostaa maailman parasta vartalo/naamarasvaa. Sen nimi on Tabaida aloe vera. Vanhempani toivat minulle sitä pari vuotta sitten ja ihastuin heti! Vihreä purkki maksaa kuulemma vain n.5e, joten kannattaa kokeilla! Tosi hyvää auringon oton jälkeen, mutta käy myös talven kuivattamalle iholle!!

    Hauskaa lomaa!!

  • Reply
    Anonymous
    4.2.2013 at 20:10

    Enpä olisi arvannut että siellä on oikeasti viileää, kuvittelin että se olisi vain Välimeren rannoilla.. Itse ollaan reissattu talvisin vaan kaukomatkoja Indonesiaan tms niin en ole osannut epäillä lämpötiloja. Loma on kuitenkin loma kun silloin ei ole töitä/koulua :)

  • Reply
    Anonymous
    5.2.2013 at 17:00

    Tulee niin hyvä olo näitä katsellessa… vaikka nyt tänä talvena ei lähdetäkkään Ollin kanssa reissuun, pääsee kuitenkin tunnelmaan näitä lukiessa :) -mami-

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *