28.1.2013

Black and white inspiration

Kevättä kohti mennessä alan haikailemaan vaaleampien vaatteiden ja asujen perään. Tänä keväänä mielessä on erityisesti mustavalkoiset yhdistelmät. Keräsin tänne hieman inspiraatiota herättämään keväisiä fiiliksiä. Ekaan kollaasiin keräsin kokonaisuuden, jossa ehdottomia lemppareita ovat tuo bleiseri ja tuo upea 3.1 Phillip Lim laukku.  Mustavalkoinen bleiseri on siis ehdottomasti keväällä ostoslistalla ja samoin 3.1 Phillip Lim laukku. Tosin laukun väristä en ole vielä aivan varma..:) 

Olen monesti aikaisemminkin sanonut, että rakastan mekkoja, mutta niille kuitenkin löytyy aivan liian vähän käyttöä. Ensi kevään ja kesän tavoite onkin käyttää enemmän mekkoja ja yhdistellä niitä myös arkeen. Nettikaupat ovat pullollaan toinen toistaan ihanampia malleja mustavalkoisista mekoista.

Toisen kollaasin 2nd Day tunika on ihana. Se on sopivalla tavalla rento ja sopii moneen menoon. Ihanan naisellinen tuo kaula-aukko. 
Keräsin myös muutaman ihanan asun inspiroimaan yhdeltä lemppari sivultani Chicisimolta. Tuolla sivulla saa kulumaan aikaa ihan liikaa;) Upeita naisia ja ihan mielettömiä asuja. Se on oikein inspiroitumisen tyyssija!

Mitäs mieltä siellä ollaan mustavalkoisesta?:)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Mi Mi Mendine
    28.1.2013 at 12:10

    Ihania juttuja<3 Oon täysin hurahtanut mustavalkoiseen<3

    XX
    MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

  • Reply
    Katya
    28.1.2013 at 20:36

    Toi Phillip Limin laukku on aivan ihana, mulla pyörii itelläni mielessä se beige versio ;) Joku merkkilaukku olis tarkotus ostaa itelle 20-vuotislahjaks ja toi on kyllä yks vaihtoehto! Olis vaan ihana päästä näkemään se beige versio jossain livenä, oon nimittäin “hieman” tarkka siitä sävystä sitten.. :D

    • Reply
      Mona
      29.1.2013 at 22:03

      Se on niiiiiin ihana!! :) Itse haluaisin eniten sen pashli mallin <3 :) Ja tosiaan nudea oon itsekin funtsinu;)
      Kuulostaa super hyvälle synttärilahjalle itselleen!!:)

  • Reply
    Tytti
    29.1.2013 at 21:56

    Heip,

    en tiedä ootko huomannut mutta Mungo-Anna myy uusimmassa
    postauksessaan juuri tuota laukkua mustana, että kannattaa
    ainakin tsekata :)

    • Reply
      Mona
      29.1.2013 at 22:04

      Oi kiitos vinkistä!!:) Tosin itse himoiten hieman enemmän sitä pashli mallia ja jossain vaaleassa värissä;) Kiva kuitenkin kun vinkkasit <3 Kovin ystävällistä <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *