27.1.2013

Italiaan??:)

Tulin pikaisesti vinkkaamaan yhteistyökumppani Rantapallon skabasta jossa on mahdollisuus voittaa matkat Italiaan!:) Melko sopivasti, sillä mehän ollaan itse varattu matkat heinäkuuksi Venetsiaan!:) Odotan jo nyt reissua kuumeisesti. Olen tutkiskellut hotellitarjontaa, mikä tuntuu olevan ihan loputon!:D Moni on muuten maininnut, että heinäkuussa Venetsiassa on ihan tuskasen kuuma ja viemärit leuhkaa, mutta olen siitä huolimatta edelleen kovin positiivinen reissun suhteen…:) Itse rakastan lämpöä ja kuumuus ei haittaa. Tuosta ylimääräisestä tuoksusta en sitten tiedä…. Onko se tosiaan ihan järkyttävä??:D

Mutta siis kaikki Venetsiasta haaveilevat käykäähän pikimiten osallistumassa Rantapallon skabaan täällä!:)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Karolina
  27.1.2013 at 21:10

  Kiitti vinkistä! :)) Olisipa ihana päästä Venetsiaan! Olin siellä alkukesästä 2010 päiväreissulla ja paljon jäi näkemättä. Ihana paikka! :))

 • Reply
  Sara
  27.1.2013 at 21:22

  Olimme heinäkuussa 2011 Venetsiassa päivän, eikä siellä kyllä ollut yhtään mitään outoja hajuja :D Olin kyllä myös kuullut etukäteen että siellä on likaista yms. Mutta ei mielestäni ollut! Kuuma siellä kyllä todellakin oli! Keskellä päivää emme pystyneet olemaan auringossa ollenkaan :) Onneksi siellä on kuitenkin helppoa löytää varjoa.

 • Reply
  IdLe
  27.1.2013 at 21:37

  Joo kuuma siellä tosiaan tulee, mutta en kans kärsiny mistään ylimääräsistä lemuista. Jollette tarvii palvelua vaan ihana huone kanaaliparvekkeella käy niin suosittelen tosi kohtuuhintasta Hotel Al Vagonia. Oltiin viime elokuussa siellä ja oli kyl tosi hyvä sijainti ja kiva huone. Ja partsi tosiaan oli ihan plussaa. Niistä yleensä joutuu maksaa aika paljon.

 • Reply
  Raparperi
  27.1.2013 at 21:43

  Olen ollut heinäkuussa venetsiassa ja en mitään löyhkää kyllä muista. Kuumaa totta kai oli, mutta missä päin italiaa ei olisi siihen aikaan. Roomakin on tullut koettua heinäkuussa :)

 • Reply
  nieinda
  27.1.2013 at 22:13

  Voihan. Italian matka kelpaisi paremmin kuin hyvin!

 • Reply
  Anonymous
  27.1.2013 at 22:29

  Heipähei! Täällä sama anonyymi, joka aiemmin vinkkaili että kannattaa asustella Lidon puolella; jota edelleenkin suosittelen!;) Mutta hajusta sen verran, että meitäkin varoiteltiin pahasta löyhkästä, ja paikan päällä haistoin vain ja ainoastaan herkullisten pizzojen tuoksun, yhdistettynä italialaisiin nahkalaukkuihin tietysti;) Ja olimme nimenomaan heinäkuun puolessa välissä! Ja kuumuudesta vielä se, että toki on kuumaa heinäkuussa, mutta niinhän se on vähän kaikkialla! Venetsiahan ei varsinaisesti ole mikään varjoton paikka, sillä kaikkialla on vilpoisia pikkukujia toisensa jälkeen. Kyllä siellä pärjää kun pistää päällensä vähäisesti, käyttää aurinkolaseja ja pitää koko ajan kylmää vesipulloa laukussaan.:) Pitkin kujia löytyy myös paljon hedelmäkojuja, joista on ihana ostaa viileitä hedelmiä….:) Ainoa kohta missä tulee jo melkeinpä tuskanhiki on vesibussimatkat! Suosittelen EHDOTTOMASTI seisomista vesibussimatkoilla, sillä istuessa vaatteet liiskaantuvat inhottavan hikisesti…..:/ Seisoessa ulkona vesibusseissa tulee myös vähän “tuulta” mereltä….:) Semmoisia vinkkejä, toivottavasti jaksoit lukea höpinäni!:D

 • Reply
  Tibs
  28.1.2013 at 01:22

  Ollaan oltu Venetsiassa seka helteilla etta kylmempina keleina eika mitaan hajuhaittaa ole koskaan ollut. Oltiin yhtena kevaana tassa hotellissa – erinomainen sijainti ja muutenkin mukava:
  http://shoptravelfood.blogspot.com/2010/04/dd724.html

  Lisaa Venetsia-vinkkeja hyvine ravintoloineen: http://shoptravelfood.blogspot.com/search/label/venice

  Oikein ihanaa Venetsian matkaa!

 • Reply
  Anonymous
  28.1.2013 at 10:34

  Onkohan kyseessä joku vanha kilpailu? Koska kun katsoo kilpailun säännöt niin siellä lukee näin : 4. Vastausaika päättyy 1.4.2012. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan Rantapallossa.

  Vai onko rantapallolla käynyt alkeellinen virhe,ja vuosiluku on väärin? :D

  • Reply
   Mona
   29.1.2013 at 22:10

   No ohhoh..:/ Eiköhän tuo ole painovirhepaholainen..:(

 • Reply
  Betty
  28.1.2013 at 17:15

  Onhan Venetsiassa kuuma heinäkuussa, mutta täällä Italiassa on heinäkuussa joka paikassa kuuma:) Kuumin aika on kuitenkin elokuu. Milanossa oli elokuun alussa, kun tänne muutimme 38 astetta… Se oli oikeasti KUUMA.

 • Reply
  Mona
  29.1.2013 at 22:11

  KIITOS kaikille vinkeistä ja kokemuksista, ootte ihania!! <3 <3 :)) Edelleen siis positiivisesti lähdössä Venetsiaan myös helteiseen aikaan;))

 • Reply
  Anonymous
  1.2.2013 at 08:31

  Olen käynyt Venetsiassa jokaisena vuodenaikana, eikä koskaan ole haissut pahalta, korkeintaan mereltä. Monet tuntuvat inhoavan Venetsiaa, mutta mun mielestäni se on kyllä ihan mielettömän upea ja ainutlaatuisen kaunis paikka! Olen käynyt Italiassa yli viidessäkymmenessä kaupungissa/kylässä ja mielestäni Venetsia on top 5:ssä. Venetsiassa kannattaa aivan ehdottomasti lähteä seikkailemaan sivukujille vähän kauemmas turistien valloittamilta Rialton sillalta ja Markuksen aukiolta, niin löytää aivan mielettömän ihania, rauhallisia ja satumaisia paikkoja:)

  Vera

 • Reply
  Elli
  1.2.2013 at 09:32

  Oltiin kanssa viime elokuussa Venetsiassa, kuumahan siellä oli, aikalailla semmonen +40 astetta! Ihanan kaunis paikka, mutta ihmisiä alkoi puolenpäivän aikaan olla todella paljon, joten kannattaa lähteä aamulla liikenteeseen! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *