27.1.2013

Alen viimeisiä

Nellyn aleissa viedään viimeisiä. Keräsin omat lempparit kollaasiin. Seuraavaksi näiden jälkeen voikin kääntää katseen kevääseen ja kevään uutuuksiin!:) Tosin alennustenkin puolella oli vielä paljon tuotteita, jotka menevät myös pitkälle kevääseen!
Ekasta kollaasista ehdottomat lempparit ovat nuo pitkävartiset hansikkaat! Sellaiset kaapista puuttuu vielä kokonaan. Toisaalta niiden kaveriksi tarvitsee myös takin, jossa on 2/3 osa hihat.:) Lemppareiden joukossa oli myös muutama ihana mekko ja kenkiä löytyi useammat. Nilkkurit ovat todellakin jättäneet sydämeen jäljen sillä niitä tulee aina ihasteltua. 

Toisen kollaasin helmi on numero 2. takki. Voi apua se on ihan täydellinen. Itseasiassa löysin sen ensimmäisen kerran, kun etsin beigeä lyhyttä takkia ihanan Carolinen inspiroimana. Mikäli takin hinta olisi edes hippusen edullisempi päätyisin kotiuttamaan sen, mutta toistaiseksi syö vielä ihan liian ison osan Kaneli säästöistä.. Muitakin ihan mielettömän kauniita takkeja poimiutui alesta ja samoin kivoja huiveja. Kauluspaitoja oli myös kauniin värisiä ja yhdet bikinitkin pistivät silmään. Itseltäni löytyy 5. kohdan bikinit valkoisina. Ne ovat ihanat. 

Mitkä ovat teidän lempparit näistä poiminnoista?:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Mi Mi Mendine
    27.1.2013 at 11:41

    Ihania juttuja! Etenkin nuo pitkävartiset hansikkaat on aivan ihanat<3

    XX
    MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

    • Reply
      Mona
      27.1.2013 at 20:08

      No niinpä, ne on niiiiin kivat!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *