24.1.2013

Yesterday’s outfit

Huh, meikäläinen on aivan naattina sohvan pohjalla. En ole ehtinyt tänään oikein blogin puolellekkaan. Silmäluomet painaan ainakin tonnin ja luulen, että siirryn jo kohta makkarin puolelle. Päivä on mennyt taas ihan hujauksessa. Ensin päivä duunissa ja sieltä iltapäivällä kouluun. Illaksi sain äidin kylään. Oli kiva viettää taas hetki laatuaikaa yhdessä.
Huomenna vielä lyhyt päivä töitä ja iltapäivällä lähdetään Saloon hoitamaan asioita ja tietysti mennään samalla äidin luo syömään. Viikonlopuksi on luvassa ystävien näkemistä ja brunssi herkuttelua. Kiva viikonloppu siis taas luvassa.
Tässä eilisen illan asua, joka hiukan jo vilahtikin aikaisemmissa kuvissa. Hyvin simppeliä ja mukavaa. Tuo neulejakku on ihan ehdoton talven pelastus. Super lämmin ja pehmoinen.

Kengät: Zara 
Housut: Dr. Denim (täällä)
Neuletakki: Nelly  (vastaava täällä )
Koru: Zara
Laukku: Mulberry
Takki: Ichi ( sama takki täällä -50% )
Pipo: H&M (vastaava täällä)


Nyt keittelen iltateet ja kääriydyn viltin alle. Vastailen teidän ihanien kommentteihin huomenissa uudella energialla:) Toivottavasti viikonloppuna olisi yhtä aurinkoista mitä nyt on muutaman päivän ollut, jotta saisi edes hivenen nautiskella päivänvalosta!:)
Nyt toivottelen leppoisaa iltaa kaikille.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  J
  24.1.2013 at 21:10

  Tuo silmämeikki on kyllä upea!! Ihanaa viikonloppua! :)
  xx J

  • Reply
   Mona
   26.1.2013 at 10:14

   Kiitos paljon J <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  25.1.2013 at 07:29

  Mona, olen nyt jonkin aikaa lukenut sun blogia ja täytyy sanoa, että tykkään PALJON! Oot ihanan reipas, iloinen ja aidon tuntunen ihminen. Pysyt varmasti mun lukulistalla vielä pitkään ;) Kuitenkin olis yks pieni juttu – älä ota vakavaksi, mutta yhdyssanoihin voihin kiinnittää enemmän huomiota. :)

  • Reply
   Mona
   26.1.2013 at 10:15

   Hih, kiitos kiva kuulla!!:) En ota vakavasti;) Tiedän itsekin hyvin, että äidinkielessä on paljon petrattavaa!:) Kiitos palautteesta:)

 • Reply
  Tiina
  25.1.2013 at 09:11

  Tervetuloa tänne Saloon :))

  Mukavaa viikonloppua.

  • Reply
   Mona
   26.1.2013 at 10:16

   Hih, Salossa on aina niin kiva käydä:) Ihanaa viikostä sinnekin <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *