24.1.2013

Ichi – Sips Cape -50%

Eilen illalla Blankossa käväistessä meikäläisellä oli päällä taas tuo kovasti tykkäämäni Ichin takki ja tänään aamulla nellya selatessani huomasin, että se on nyt huikean hyvässä alennuksessa!!:) Olen saanut takista useamman kyselyn, joten piti heti vinkata tästä hyvästä tarjouksesta. Kokojakin näytti olevan vielä hyvin jäljellä!:) Omani on kokoa S. Ainut miinus takissa on ollut sen napit, jotka on pitänyt kaikki ommella uudelleen. Muuten ihan hurjan ihana takki. Myös musta on alessa!!:) Mun tekis mieli tilata sekin;D

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Noora´s Day
  24.1.2013 at 07:31

  Heippa! millaista kokoa tuo takki on? Innostuin takista, mutta koko mietityttää.. kiitos jo etukäteen! :)

  • Reply
   Mona
   25.1.2013 at 13:45

   Mulla S kokoa tuo ja monesta muustakin takista. :) ELi aika perus kokoa taitaa olla:) Tossa on kyllä paljon “tilaa” laittaa se kiinni, joten ei varmaan kovin paljon normaalia kokoa isompaa kannata otta…:)

 • Reply
  Anonymous
  24.1.2013 at 09:11

  “Hieno” ja halpa kopio Ted Baker-takista…

  • Reply
   Mona
   25.1.2013 at 13:45

   Ei kaiken tarvii aina olla kallista.

 • Reply
  Fiina Berg
  24.1.2013 at 09:13

  Naps meni takki tilaukseen, toivottavasti ei ole liian iso :)

  • Reply
   Mona
   25.1.2013 at 13:46

   Jee, toivottavasti on hyvä:) Mä oon ollu kyllä tosi tyytyväinen:)) Kumpaan väriin päädyit?:)

 • Reply
  Laura Londoño
  24.1.2013 at 09:14

  HERMOSISIMO ABRIGO, ME ENCANTA!! y el look te quedo genial!

  • Reply
   Mona
   25.1.2013 at 13:47

   Laura <3 You are so sweet <3 :) I love yours spanish comments!! <3 :)

 • Reply
  Sari Nurminen
  24.1.2013 at 18:09

  Heiba! Pakko sanoa, et tykkään hirveest täst sun blogista. Oon todella “eri mieltä” monista muotijutuista ja muutenkin erityylinen ku sä, mut jotenki vaan aina palaan sun blogin pariin :). Itte on kans aina harrastanu liikuntaa (ja oon turkulaine, kuten puheest saattaa huamattakki ;)) Mut ois kiintoisaa tietää tarkemmin siit sun aiemmasta laihdutusprojektistas!? Lisäks ois tällanen homma, et ootko miettiny, et kokeilisit välillä vähän erilaisempia tyylejä, ku toi sun aika klassinen tyyli!?!? Koska joissain postauksissa sulla on ollu rikkinäistä farkkua tms. ja oot ollu niin kuuma, et oon ihan aatellu, et voi kuinka sulle sopiskaa muutkin tyylit, ku toi sun mun mielestä hieman tylsähkö tyyli ( eikä todellakaan pahalla)No mut toivottavasti vastailet :D

  • Reply
   Mona
   25.1.2013 at 13:51

   Heippa Sari!!!:) Kiitos paljon, tosi kiva kuulla että meidän erilaisesta tyylistä huolimatta tykkäät tällä käydä:)
   Laihdutusprojekti oli oikeastaan pitkälle ihan vaan pientä elämäntapa remppaa. Oon aina syöny terveellisesti, mutta pitkien sairastelujen ja huonon olon vuoksi räätälöin ruokavaliota uudelleen ja sitä kautta myös tippu hiukan paino.
   Tyyliltä oon tosiaan melkonen nysvö:D Tykkään melko simppelistä tyylistä mutta kyllä välillä on kiva repäistä ja laittaa vähän erilaista päälle;) Ehkäpä kevättä kohti uskaltautuu hiukan enemmän kokeilemaan taas muitakin kuin farkkuja ja neuletta;D Talvi on jotenkin aina tosi epä inspiroitumisen aikaa ainakin meikäläiselle..:/ Kivaa viikonloppua Sari!!:)

 • Reply
  Sari Nurminen
  24.1.2013 at 18:10

  Heiba! Pakko sanoa, et tykkään hirveest täst sun blogista. Oon todella “eri mieltä” monista muotijutuista ja muutenkin erityylinen ku sä, mut jotenki vaan aina palaan sun blogin pariin :). Itte on kans aina harrastanu liikuntaa (ja oon turkulaine, kuten puheest saattaa huamattakki ;)) Mut ois kiintoisaa tietää tarkemmin siit sun aiemmasta laihdutusprojektistas!? Lisäks ois tällanen homma, et ootko miettiny, et kokeilisit välillä vähän erilaisempia tyylejä, ku toi sun aika klassinen tyyli!?!? Koska joissain postauksissa sulla on ollu rikkinäistä farkkua tms. ja oot ollu niin kuuma, et oon ihan aatellu, et voi kuinka sulle sopiskaa muutkin tyylit, ku toi sun mun mielestä hieman tylsähkö tyyli ( eikä todellakaan pahalla)No mut toivottavasti vastailet :D

 • Reply
  Anonymous
  24.1.2013 at 19:02

  Mitähän kokoa tuo mahtaa olla kun yleensä olen vaatteissa S/36-38 mutta takit usein 38-40…

  • Reply
   Mona
   25.1.2013 at 13:51

   Mulla paidoissa ja takeissa useimmin koko S ja samoin tässäkin takissa:) Mun mielestä tässä on aika hyvin “tilaa” :)

 • Reply
  Anonymous
  26.1.2013 at 21:28

  Do you know if the black version will ever come back in stock?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *