6.1.2013

Takkeja alennuksesta

Keräsin lisää ihania takkeja, jotka tulivat vastaan alennuksia selatessa. Toisia oli vielä kokoja hyvin jäljellä, mutta joistakin oli vain hajakokoja. Kollaasiin keräämäni takit ovat kaikki sellaisia, joita haluaisin lisätä omaan kaappiini. Viittaa, vaaleaa, nahkaa ja tekoturkista. Ne minulta puuttuu! Tällaiset siis tulivat vastaan. Ihan mielettömiä ihanuuksia.
1. Stella Nova musta Cashmere viitta 2. Muusta nahkatakki 3. 2nd Day musta viitta
 4. Bruuns Bazaar beige takki 5. B.young tekoturkis

Itse olen alkanut himoita erityisesti tuollaista tekoturkista. Pehmeä ja lämmin päällä. Nyt tuo Boozt nettikaupasta löytynyt yksilökin on todella hyvän hintainen. Mitä mieltä te olette siitä?:) Keräsin sen ympärille vielä kokonaisuuden.
Laukku/ LV , kengät/Friis&Company , rannekoru/Friis&Company 
paita/Vero Moda , housut/ Only

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anonymous
  6.1.2013 at 11:15

  Itsekin unelmoin vielä juuri tuon tyyppisistä takeista! Yhtäkään nahkatakkia en vielä omista, mutta ottaisin kyllä esim. tuon mustan riemuiten kotiin. Ja oih, tuo viitta olisi unelmien täyttymys! Ja tuosta tekoturkiksesta: itse olen kyllä samaa mieltä kanssasi siitä, mieluiten ottaisin!! Ihana! Hyvä maku sulla!;)

  • Reply
   Mona
   6.1.2013 at 20:08

   Hih, meillä on siis melko samalainen maku;) Kokeilin tänään muuten stockalla -40% alessa olevaa mustaa tekoturkista, sekin oli niiiiin ihana!!:) Sääli oli jättää se.. EI mee kauaa varmaan kun lähtee lapasesta ja voin sanoa hyvästit shoppailulakoille:DD

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *