5.1.2013

Rauhallinen lauantai-ilta

Täällä vietellään hyvin rauhallista lauantai-iltaa kotosalla pieniä herkkuja nautiskellen. Rentoutumista kerrakseen. Päivällä kävin tekemässä lyhen salitreenin. Suihkun jälkeen pujahdin yökkäreihin ja nyt vain nautiskelen olostani. Ihana välillä hengähtää ja ihan vaan olla. Luulenpa, että sänkykin kutsuu tänään jo hyvissä ajoin. Hyvä kirja ja pää tyynyyn. Aamulla voikin herätä pirteään (toivottavasti aurinkoiseenn) aamuun. Huomenna on vapaa päivä sekä minulla ja Eetulla. Niin mukavaa. Luvassa on myös lounastelua erään ihananuuden kanssa. Mukava päivä siis tulossa. Nyt jatkan kuitenkin nautiskelua ja sitä ihan vaan olemista!
Näin on hyvä. 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Sarpukka
    5.1.2013 at 22:15

    Katselin juuri omaa Freixenet pulloa tuolla kaapin päällä miettien, että avaisinko ja nauttisin lasillisen. Sun kombo näyttää vielä paaaljon paremmalta!

    -Sari
    sarpukka.com

    • Reply
      Mona
      6.1.2013 at 19:40

      Hih:) Oli kyllä melko hyvät herkut! 8)

  • Reply
    Reetta
    5.1.2013 at 23:23

    Kuulostaa just niin täydelliseltä viikonlopulta ♥

    • Reply
      Mona
      6.1.2013 at 19:41

      Rauhaa ja rakkautta <3 ;) Ihanaa alkavaa viikkoa sinne itse auringonpaisteelle <3

  • Reply
    Kukka
    6.1.2013 at 09:30

    Freixenet, mun yksi ehdottomista juomanautinnoista :) Mulla on tosin nyt tipaton tammikuu, joka jatkuu 14.2 saakka… Mun viikonloppu on mennyt tosi mukavasti, oon hiihtäny hurjat määrät, oon ollu salilla ja 12 vee synttäreillä :) Tänään tiedossa on hiihtämistä, salittelua ja illemmalla kiinalaista vegeilyä (en malta odottaa, se on niin hyvää). Mukavaa sunnuntaita Monalle <3 Pus

    ps Toi sun eilinen herkkutapaslautanen näyttää niin herkulliselta, slurps.

    • Reply
      Mona
      6.1.2013 at 19:54

      Oi kuulostaa ihan huippu viikonlopulta <3 :) Joo toi freixenet on kyllä ihanan raikasta!:) Ja kiva kun sitä on tollasissa pikkusissa pulloissa. Mä yleensäkin ostan usein punkutkin sellasissa pienemmissä. Olis muutenkin tosi kiva, kun merkit laajentais enemmän pieniin pulloihin.. Luomu punkkuakaan kun ei kovin montaa plaatua löydy pikkusina puteloina..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *