3.1.2013

Torstain treenit

Tänään juoksu kulki leppoisasti ja 70 minuutin jälkeen olo oli ihan euforinen!!:) Tosin treenaamaan lähteminen ei ollut kovin helppoa. Nukahdin töiden jälkeen sohvalle ja sain väkisin raahata itseni seitsämältä salille. Otin Eetun vinkistä tänään vaarin. Olen yleensä juonut palkkarin heti treenin jälkeen, mutta nyt hörppäsin kunnon kulauksen palkkaria kesken lenkin tunnin kohdalla. Loppu 20 minuuttia menikin huomattavasti kevyemmin sen ansiosta!:)

Keräsin muutaman motivaatiokuvan myös kollaasiin!:)

Nyt kaadun sänkyyn ihan vetelänä, mutta loistavan olon kerän!:) Mahtavaa iltaa kaikille.

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Mira
    3.1.2013 at 21:59

    Voisitko antaa jonkun vinkin, että miten ihmeessä jaksat juosta noin kauan juoksumatolla?!?! Mulla tekee tiukkaa salin lämmittelyt 15minsaa, kun se on niin tylsää. Rakastan lenkkeilyä ja pitkiä lenkkejä ulkona, mutta kuntosalin hikinen matto ei innosta pätkääkään! Olisi kuitenkin kiva kehittää tota juoksupuolta talvisinkin, kun en kylmässä säässä pysty ulkona juoksemaan. :)

    • Reply
      Mona
      5.1.2013 at 10:52

      Hih, taitaa olla niin että joko siitä tykkää tai sitten ei:D Itse rakastan juosta matolla. Hyvää musaa korviin ja/tai telkkarista joku kiva ohjelma ja tunti menee niin ettei huomaakkaan. :)

  • Reply
    Iina
    3.1.2013 at 22:20

    Mukavaa, että olet panostanut näihin kuntoilujuttuihin kunnolla täällä bloginkin puolella. Vaatteet ja tyyli ovat lempiasioitani, mutta urheilustakin on ollut mukava lukea :) Kiitos muutenkin ihanasta blogista! Olisiko mahdollista, että tekisit oman postauksen kuntosalista, jolla käyt Turussa? Sellainen pieni esittely, millainen paikka, millaiset kuntosalilaitteet, millaista henkilökuntaa ja mahdollisista ryhmäliikuntatunneista, jos sellaisilla käyt yms. Jos olet käynyt jollain muullakin salilla, olisi mukava kuulla. Olen itse muuttanut Turkuun toisesta kaupungista ja kuntosalilla käynti innoistaisi, joten olisi aivan huippua kuulla tarkemmin Turun saleista. Kiitos kovasti jo etukäteen :)

    • Reply
      Mona
      5.1.2013 at 11:02

      Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3:) Saliesittelyä en taida oikein osata tuosta Elixiasta tehdä, kun en käy kuin salilla siellä.. En ole siis ollut kertaakaan ryhmäliikuntatunneilla.. Henkilökuntaakaan en tunne yhtään:D Mä meen niin tekemään treenin omissaoloissa ja lähden kotiin:D Se on mulle niin omaa rauhottumisen aikaa.. Mutta salin osalta voin suositella todella lämpimasti!:) Mun mielestä kannattaa käydä tutustumassa moneen eri saliin ja sit vasta päättää mikä on itselle se paras!:) Itse tykkään että sali on lähellä ja siellä on toimivat laitteet. Ja hyvä sauna on myös plussaa!:)

  • Reply
    Veronica
    4.1.2013 at 08:30

    wou, oot kyllä super reipas! Mä en oo päässy vielä salillekkaan asti kun uusivuosi alkoi pienellä flunssanpoikasella. Nyt vain koittanut kiinnittää vasta huomiota tähän ruokavalioon ja herkut on kyllä kokonaan pannassa ainakin pari ensimmäistä kuukautta. Voi kun pääsis jo salille :D

    • Reply
      Mona
      5.1.2013 at 11:07

      Voi kurjuus!:/ Kannattaa kyllä parantaa itsensä ensin kuntoon ja sitten vasta lähteä treenailemaan. Pikaisia paranemisia <3

  • Reply
    Anonymous
    6.1.2013 at 22:11

    Mua kiinnostaa sun blogissa erityisesti kokemukset tuosta Vauhtisammakon tekemästä salitreeniohjelmasta. Käyn itse Gym2000:lla ja olen nähnyt Vauhtisammakon siellä. Olen vähän miettinyt, että pyytäisin häntä tekemään mulle saliohjelman… toivottavasti postailet jatkossakin kokemuksia sun saliohjelmasta :) t.Jonna

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *