29.12.2012

Meidän lenkkarit

Kävimme tänään Eetun kanssa hakemassa molemmille uudet treenikengät. Mä halusin uudet lenkkarit juoksumatolle. Ei tarvitse roudata kassissa likaisia lenkkareita, vaan nämä pysyy aina pelkästään salilla juoksumattolenkkareina!:) Pähkäilin taas tovin mihin malliin päädyn, mutta voiton vei Niken Vomerot, jotka jo aikaisemminkin kotoa löytyy. Näillä on vaan kertakaikkisen ihana juosta. Istuvat mun jalkaan ihan täydellisesti. Samaa mallia löytyy myös Eetulta. Itseasiassa Eetulla on jo viidennet Vomerot menossa. Mä olen aikaisemmin luottanut Asicsen lenkkareihin, mutta nämä Niket ovat kyllä päässeet samalle viivalle niiden kanssa. Tykkään vaihdella lenkkareita ja kaapista löytyykin aina vähintään kahdet lenkkarit. Tekee jaloillekkin hyvää juosta eri kengillä. Kannattaa myös treenin jälkeen ottaa pohjallisia vähän ulos, niin lenkkarit hengittää paremmin ja näin saa myös pidennettyä niiden käyttöikää. Hyvä on myös muistaa, että lenkkareita suositellaan vaihdettavaksi noin 500-1000 km välein. 

Meidän kotona on todellinen lenkkarimeri!:D Oli pakko ottaa ihan kuvaa tästä lenkkarikasasta. Muutamat Eetun Vomerot kuvasta vielä puuttuu.
Nuo kirkkaanpunaiset Eetu osti tänään salikengiksi. Ihan super rumat, mutta taitavat olla melko hyvät;) Itse joudun vielä sulattelemaan ennen kuin tuollaiset karmeudet hankin itselleni:D Tekisi kyllä hyvää juosta paljasjalkatossuilla lenkkejä aina silloin tällöin.
Mihin merkkiin te luotatte lenkkareissa? :)

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Urppi
    29.12.2012 at 22:40

    oi että, mikä lenkkarimeri! kelpais tännekin :D mää luotan yleensä adidakseen, niin ulkolenkkareissa kuin sisätreenikengissäkin :)

    • Reply
      Mona
      30.12.2012 at 10:15

      Joo mä oon kyllä tykännyt myös noista mun yksistä Adidaksista:)

  • Reply
    -A-
    30.12.2012 at 09:38

    Moikka!

    Nyt uskaltauduin kommentoimaan ihan tänne blogin puolellekin, enkä vain lähetä sähköpostia :)

    Mulla on itelläni kesälenkkareina Adidaksen Chill ja talvilenkkareina Adidaksen Adizerot ja molemmat on aivan mahtavat jalkaan. Adizerot sopii myös hyvin kesäkäyttöön, mutta Chillien pohjana on osittain vain verkkoa, joten niillä kyllä jäätyy jalat heti vähänkin kylmemmillä keleillä. Kävelylenkeillekin mulla on Adidakset, olen todennut sen olevan mun jalkaa kaikista paras merkki. Salilla mulla Reebookin kengät, jotka on myös tosi mukavat jalkaan, mutta on jo sen verran vnhat että kaipais vaihtoon..

    Mä kokeilisin mielelläni kans paljasjalkatossuja, mutta en ole vielä uskaltnut sellaisia ostaa, ehkä joskus :)

    • Reply
      Mona
      30.12.2012 at 10:41

      Joo noi Adizerot mullakin on!:) Ne on kyllä huippu hyvät kevyemmät kengät:)
      Hih, sulautellaan siis hetki ajatusta noista paljasjalkakengistä;) Kiva kun kommentoit <3 :)

  • Reply
    LeAnn
    30.12.2012 at 10:00

    Mun jalalle sopii Nike parhaiten ja niitä löytyy sitten jumppa-, sali- ja juoksulenkkareina. Pian pitäis kyllä uusia juoksukengät… :-)

    • Reply
      Mona
      30.12.2012 at 10:43

      Mulla myös salikengät ovat Niken!:) Hyväksi todetut:) Joskus lentopalloa pelatessa tosin Asicset olivat ainoot oikeat. Niken kengillä onnistuin murtamaan pohjeluun alaosa..:/ Asicset oli ainoot tarpeeksi tukevat..

  • Reply
    Kukka
    30.12.2012 at 10:01

    Mä luotan New Balanceen, mulla on tosi pieni ja kapea jalka, N B:n lesti sopii hyvin. Salikenkänä taas Reebokin varrellinen kenkä. Talvella lenkkeilen Icebugeilla, on muuten täydelliset kengät, ei ees meinaa kaatua :D Hei, mitkä noi Eetun punaiset kengät on? :)

    • Reply
      Mona
      30.12.2012 at 10:44

      No nää Vomerot varsinkin on melko leveetä lestiltään joten ei varmaan sit passais laisinkaan teikäläisen siroille jaloille:) Hyvä että oot löytäny sopivan mallin!!:) Noi Eetun uudet on Adidaksen:)

  • Reply
    Siiri
    30.12.2012 at 10:29

    Hihih ihana lenkkarikokoelma :-) mulla on oikeesti lenkkareita ihan luvattoman paljon :-D mutta kun kulutus niille on suuri niin eipä mulla yksi pari ikinä sitä 6-12kk kauemmin kestä :s yleensä huomaan 6kk jälkeen,että kaikki vaimennukset alkaa olemaan tipotiessään. Lisäksi mulla on vähän vamppi jalka ja omista mm.ihan vääränlaisen askelluksen ja hurjan kokoiset vaivaisenluut,joten mulla on aika tarkkaa millanen lenkkari mulla on etten kärsi koko jumppaa/lenkkiä/treeniä jäätävästä päkiä kivusta. Onneksi tajusin lähteä tätä kipua(muutaman vuoden kärsimisen jälkeen tosin…)selvittämään lääkärille ja fyssarille ja sain erikoispohjalliset(ja saarnan että voisko jumpata vähän vähemmän :-D). Asicseja löytyy ihan vaan “muutama” pari ja ne vaan kyllä sopii mun jalkaan parhaiten :-) myös nikejä ja adidaksia löytyy ja spinni kengät on shimanot. Että variaatiota kyllä löytyy :-D pitäiski mennä ostamaan uudet asicsit…:-D

    • Reply
      Mona
      1.1.2013 at 11:37

      Hih:D Kyllä lenkkareita saakin sitten olla paljon;)
      Hei mullakin on shimanot, ne on hyvät!:) Mun uusin päähänpinttymä onkin että pitäisi saada spinning pyörä kotiin!!:D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *