29.12.2012

Joululahjoja

Olimme Eetun kanssa olleet todella kilttejä ainakin, jos on joululahjoihin katsomista!;) Keräsin lahjat pöydälle ja nappasin niistä kuvat, joten tässäpä suurin osa tämän vuoden joululahjoista. 
Pöydällä näkyvät kynttilät saimme Eetun veljeltä ja hänen tyttöystävältään. Ihanat muruset olivat tehneet ne itse!!:) Minun veljeltä saimme todella kivan valokuvanäytön, johon saa pyörimään kuvia. Ihan huippu ajatus tälläiselle super valokuvaajalle;) Eetun siskolta saimme lahjakortin kaupungin teatterii. Emme olekkaan olleet aikoihin teatterissa, joten ihan huippu lahja tämäkin!:)

Solsidan ensimmäinen tuotantokautta on jo aloitettu katsomaan. Vedet silmissä nauran aina tuolle maailman parhaimmalle sarjalle:’D
Tuon treenikassain sain Eetulta. Se on ihana ja itseasiassa olin tuollaista toivonutkin;) Samalainen on nyt Stockalla tarjouksessakin mikäli jollain on treenikassi hakusessa!:) Tuo on ihan huippu ihana. Tilaa on hurjasti ja tuo pitkä kantohihna on kätevä. Laukku löytyy Stockan nettikaupasta täältä.
Hormonitasapaino kirjan sain tietysti äidiltä.;) Todella mielenkiintoinen kirja ja olenkin jo aloitellut sen lukemista. Äiti oli kuullut myös meikäläisen ajatukset hyvästä teekeittimestä ja tämä Tefalin huippu keitin löysi tiensä meille. Joka ilta on tullut keitettyä tällä täydelliset iltateet. Netistä löytyi samalainen Prisman nettikaupasta täältä.

Osasin hieman odottaa, että saamme New Wave astiastoomme hieman täydennystä, mutta voi hurja saimme sitä vaikka miten paljon!!:D Olin aivan innoissani näistä. Nyt meillä on muun muassa puoli tusinaa noita ihania pastalautasia!:) 
Viinilasi kokoelma sai myös täydennystä. Nuo Iittalan lasit ovat ihan täydelliset. Tykkään niistä hurjasti.
Näiden lisäksi saimme uuden lampun olohuoneeseen, josta teen myöhemmin postausta. Joululahjat olivat kaiken kaikkiaan todella mieluisia ja tarpeellisia. 

Nyt painun herkuttelemaan Eetun tekemää kasvisgratiinia!;) Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!!:)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Veronica
  29.12.2012 at 20:15

  Kivoja lahjoja saitte! :) Mä jo kommentoinkin tuosta keittimestä facebookin puolella ja musta se on loistava keksintö! Meillä ei oikeastaan ole normaali vedenkeitin enää ollenkaan käytössä. Meillä kertyi vähemmän tuo villeroyn kokoelma tänä jouluna mutta sitäkin enemmän tuli iittalan lasistoa ja muuta keittiökamaa. Vielä mietin mihin kaikki saan ahdettua, mutta uusi kaappihankinta on ainakin tulossa piakkoin ;)

  • Reply
   Mona
   29.12.2012 at 21:39

   Joooo mä ihastelinkin teen joululahja kuvaa instagrammissa!!:) Kivoja juttuja:) <3
   Hih, sama homma, kaikki kaapit ihan täys:DD

 • Reply
  DluxEdition.com
  29.12.2012 at 20:28

  Tosi ihania lahjoja, etenkin nuo astiat! :)

  • Reply
   Mona
   29.12.2012 at 21:40

   No eikös:) On niin kiva kun sai taas astiastoon täytettä:) Vielä kun onnistuis saamaan jonkunnäköisen järjestyksen kaappeihin;D

 • Reply
  Julia
  29.12.2012 at 21:24

  Kattelin just itsekin samaisena päivänä kaupassa tota kirjaa ,kun laitoit kuvan siitä instaan (: Vaikutti kivalta!

  • Reply
   Mona
   29.12.2012 at 21:40

   Joo toi on kyllä mielenkiintoinen ja Kaisa on tosi symppiksen oloinen tyyppi!:)

 • Reply
  Cherry
  29.12.2012 at 22:55

  Kivoja lahjoja! Meillä on kanssa tuota astiasarjaa ja katselin just, että noi pienet kipot olisi hyvät soijalle, jos tekisin joku kerta viimein kotonakin sushia :)

  • Reply
   Mona
   30.12.2012 at 12:21

   No eikös!:) Joo samaa mietin mäkin! Just simppelit soijalle:)

 • Reply
  Kukka
  30.12.2012 at 09:54

  Onpas aivan ihania lahjoja, itsetehdyt kynttilät on tehty rakkaudella! :) Kirjaan olen vähän tutustunut ja se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, täytyy käydä kirjastossa tutkimassa lisää :) Ah mikä astiasto! Tosi kaunis.

  • Reply
   Mona
   30.12.2012 at 12:22

   No niinpä, itsetehdyt kynttilät oli kyllä ihana yllätys <3 :) Nimenomaan raukkaudelle tehty ja saatu lahja<3:)

 • Reply
  Anonymous
  30.12.2012 at 12:13

  Pakko huomauttaa, kun lähiaikoina löysin vasta blogisi ja lueskellut paljon noita vanhoja postauksiasi. Koko ajan pistää silmään yksinkertaiset yhdyssanavirheet, tässäkin postauksessa niitä on kaksi: kaupungin teatteriin ja viinilasi kokoelma. Ihan simppeleitä yhdyssanoja ja näitä vastaavia on tullut vastaan melko paljon. Oletan että opiskelet/olet töissä kuitenkin jossain melko “korkealuokkaisessa” paikassa, joten ihan perus yhdyssanat olisi tosiaankin hyvä opetella! Muuten blogiasi on kiva lueskella, xenian kautta mä tänne löysin joten aika paljon yhtäläisyyksiä on näkynyt! :D myös yhdyssanojen kanssa…

  • Reply
   Mona
   30.12.2012 at 12:25

   Heippa!:) Kiva että oot tänne löytänyt ihanan Xenin kautta:) Mä oon tosiaan ihan über huono ylipäänsä äidinkielessä…:/ Vaikka kuinka koittaisin oikolukea tekstit tulee virheitä aina.. Valitettavasti. Toki pyrin parantamaan kirjoitusta ja kirjoittamallahan sitä vaan petraantuu, mutta meikäläisen hätäisellä luonteella virheitä todenäköisesti tulee aina olemaan..

 • Reply
  Anonymous
  30.12.2012 at 15:39

  Tuo kirja on aivan mahtava! Kiitos sen, olen pysyvästi saanut muutettua elämäntapojani ja siinä samalla myös muokattua omaa ex-pullamössö-kroppaa :) Toivottavasti saat siitä paljon irti ja toivon sinulle kuin myös muillekin ihmisille, innostavaa & menestyksekästä uutta vuotta 2013!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *