23.12.2012

Villeroy & Boch New Wave astiasto

Kokosin meidän kaikki New Wave astiaston osat pöydälle ja tein pienen inventaarin mitä kaikkea puuttuu. Otin samalla astioista kuvia tännekin. Tykkään tästä astiastosta ihan hurjasti ja mielestäni tähän on helppo yhdistellä monia erilaisia osia. 

Pastalautasia meillä on vasta muutama, mutta niitä tuleekin hyvin harvoin käytettyä. Pitäisi useammin kattaa pöytä kauniiksi ja näitäkin voisi hyvin käyttää salaatteihin yms.

Yksi iso kulho esimerkiksi juuri salaatille.

Syviä pieniä kulhoja, kahvikuppeja ja ruokalautasia on jo kuusi.

Kahvikuppien alusia puuttuu kuuden satsista kaksi.

Tarjoiluastia on kätevä pienten herkkujen tarjoilemisessa.

Pieniä suorakulmaisia tasseja puuttuu neljä.

Samoin näitä pieniä dippikulhoja. Kuvista jäi puuttumaan yksi New Wave skumppalasi, kukkamaljakko, pitkä tarjoiluastia ja itseasiassa sarjalta löytyy vielä yksi valkuvakehyskin.
Onko muita, jotka keräilevät New Wavea?:) Itse olen ihan hurahtanut tähän astiastoon ja haluaisin kerätä sitä ison satsin kaappiin. Tosin tällä hetkellä meillä on todella vähän keittiössä kaappitilaa, joten sekin jo vähän hillitsee keräilyä..;)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Veronica
    23.12.2012 at 10:20

    Meillä tuli tämä astiasto kaappeihin, mieheni aloitteesta. Tai ennen kuin tapasimme hän oli keräillyt sitä jo kauan ja nyt on ihan kivasti koossa kuudelle kahviastiasto ja ruokalautaset. Lisäksi löytyy vielä tuo samainen iso tarjoilukulho ja matala versio siitä. Olen kyllä hyvin rakastanut myös tähän sarjaan ja koska itse kerään sinistä Iittalan Taika-sarjaa, sekä 24H:ta niin sopivat hyvin yhteen kyllä! Meille tarvittaisiin vielä noita keittokulhoja kun isoja ruokalautasia on sitten jo tusinan verran. Mutta katsotaan mitä pukki tuo :)

  • Reply
    wokkikokki
    23.12.2012 at 11:00

    New Wave astiastoa käytetään meillä kotona silloin kun hemmottelemme toisiamme erityisellä tavalla tai kutsumme ystäviä tai sukulaisia syömään.
    Arkipäivisin käytämme Arabian Arctica astiastoa.
    Wokkikokki käyttää työssään ammattikäyttöön tarkoitettua valkoista posliinia joka on tuplalasitettu. Selkeää, kaunista ja tyylikästä.

  • Reply
    Tawunen
    23.12.2012 at 12:14

    Hei toi on just ihana sarja!! :) Olen ihastellut niitä kaupoissa aina välillä. Ainut mitä olen miettinyt, on että mahtuuko ruokalautanen pyörimään mikrossa? :D Hahaa.

  • Reply
    DluxEdition.com
    23.12.2012 at 20:06

    Halusin tulla tänne toivottamaan sulle rauhaisaa joulua!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *