23.12.2012

Alen parhaat

Huh, nellyn alen puolella on jo melkein liikaa tavaraa.. Kävin sen oikeastaan vain osittain läpi ja siihenkin meni melkoinen tovi. Keräsin tänne taas omia suosikkejani. Kengät ja mekot oikeastaan eniten pistivät silmääni. Paitojen ja housujen puolelta ei juuri löytynyt itseäni miellyttäviä juttuja ainakaan vielä;) Eli koodilla XMASVIP nellyn aleisiin.

/ Beiget nilkkurit   / Leo korkkarit

1. Nude mekko täällä  2. Viininpunainen/musta mekko täällä 3. Musta/beige mekko täällä
 4.Kimalle mekko täällä 5. Nude mekko täällä 6. Musta pitsimekko täällä 7.Leo toppi  täällä
8. Musta/sininen mekko täällä 9. Vihreä toppi täällä 10. Valkoinen pitsimekko täällä
11. Valkoinen mekko täällä 12. Nahkahousut täällä 13. Dr. Denim paita täällä

Eniten houkuttelisi tilata ekasta kollaasista 10 ja 4 numerot ja sitten alemmasta kollaasista ehdottomasti 1,2 ja 4. Mitäs mieltä olette?:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Christina
  23.12.2012 at 16:43

  Mä itse tilasin juurikin nuo 4. Ja 10. korkkarit ja niiden lisäksi vielä kahdet muut, joista toiset on alesta ja toiset normihintaiset. Yhteensä siis neljät korkkarit :) mutta säästin ihan mukavasti kun maltoin odottaa aleen saakka ennenkuin tilasin nuo, sillä olin jo aiemminkin katsonut kaikkia alepuolelta tilaamiani kolmia korkkareita, mutta olivat normaalihintaisina melko arvokkaita. Lisäksi alepuolelta lähti tilaukseen kolme mekkoa, yksi bikini yläosa sekä yhdet korvikset eli hyvä alesaalis tuli tehtyä :)

 • Reply
  Julia
  24.12.2012 at 00:52

  Ei,ei, ei!! Olen menossa ens kesänä ripille ja eilen selatessani nellyn alea,päätin suosiolla jättää mekot katsomatta ,ettei tuu liikaa himo mekkoihin ,kun en viitsis yli puolta vuotta aiemmin tilailla. No, nytkun näin ton ekan mekon
  ..SE ON TÄYDELLINEN! Täällä mä tuskasena sivuutan sen :( ja noi 4. Korkkarit on ihan täydlliset ja parit muutkin tosta kollaasista koukuttaa aika pahasti!!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.