21.12.2012

Instagram

Tässä taas muutama insragram kuva (@Monasdailystyle) tältä illalta. Kävin Siirin kanssa di Trevissa. Tällä kertaa maistoin myös paikan burgeria. Oli ihan ok ja annos oli ainakin riittävän kokoinen.

Nyt aion lueskella uutta Fit-lehteä ennen nukkumaan menoa. Veikkaan tosin, etten ehdin kahta sivua pidemmälle, sillä väsyttää aivan järjettömästi. Onneksi huomennakin voi taas nukkua pitkään ja nauttia rauhallisesta aamusta.:) Hyvää yötä ihanat.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Uutistoimisto Anselmi
    21.12.2012 at 23:01

    Oi onpa tunnelmallisen näköinen paikka :)!

    • Reply
      Mona
      22.12.2012 at 10:52

      No eikös!:)

  • Reply
    Anonymous
    22.12.2012 at 00:32

    Mona. Arvaa mitä? Mä oon seurannut kauan kauan sitten sun blogia, mutta jostain syystä päätin pudottautua kelkasta pois, ei täs mitään vikaa ollut, mutta jotenkin vaan ei oltu toisiamme varten. Puolisen vuotta sitten mietin yhtäkkiä, et mitähän sulle kuuluu ja kurkkasin blogia. Sen jälkeen oon lukenut aktiivisesti tätä päivittäin ja susta on tullut mun ultimaattinen lempparibloggaaja, veit sen tittelin PS-Lindalta :D Ehkä me tarvittiin se puolen vuosien harkinta-aika, jotta kasvaisimme tahoillamme :) Ja nyt mä luen tän blogin Blogilistalta aina vikana, koska säästän niin yleensä sen herkuimman vikaks :) Oot superihana, jalat maassa eikä täällä ole ärsyttävää mainontaa. Oot ihanan pirteä ja kivan oloinen tyttö :) Sun Sun videopostaukset on ihan parhaita kun oot niin rempsee ja hulvaton ja se video siitä norsunkärsästä on blogimaailman parhain!!! :D

    • Reply
      Mona
      22.12.2012 at 10:53

      Voiiiii ihana sinä!!!:') Olipas ihana lukea tällainen kommentti heti aamusta <3 Teit mun päivän:) Kiitos siis hurjan piristävistä sanoistasi ja ihanaa, että jaat aikaa täällä mun kanssa:) Ihan huippu ihanaa joulua sulle<3 <3 :)

  • Reply
    essipessi
    22.12.2012 at 07:22

    Tiedätkö Mona, että sulla on aivan ihana blogi! Sun tekstien lukemisesta tulee aina niin hyvä mieli :)

    • Reply
      Mona
      22.12.2012 at 10:54

      Voi essipessi <3 Kiitos paljon ihanasti sanoista <3 Todella kiva kuulla, että voin jakaa hyvää mieltä blogilla <3 Olet ihana ja kiitos kun jaat aikaa täällä mun kanssa <3 :) Ihanaa joulunaikaa sullekkin murunen <3:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *