20.12.2012

Melkein lomalla…

Ihan huikeeta miten olette antaneet aikaanne ja kommentoineet edelliseen E-pillerien lopettaminen postaukseen!! Mieletön kiitos teille kaikille! Teitte postaukseen sisällön ja toivottavasti siitä moni voi saada vinkkiä ja ajatuksia. Vaikka postausta hieman jännitti julkaista olen nyt kyllä pelkästään tyytyväinen, että sen tein. Pelkkä postaus ilman teidän kommenttejanne ei olisi ollut mitään. Kommenteista näkee nimenomaan parhaiten juuri sen, että me kaikki olemme niin yksilöitä. Vastailen osaan kommenteista vielä myöhemmin.
Sitä ennen on yksi päivä vielä töitä ja sitten alkaakin viikon pieni joululoma!!:) Aion ottaa todella rennosti, nauttia rakkaimmista ja tietysti touhuta myös blogin parissa;) Tästä ei lomaa kaipaa juuri koskaan:D
Ihanaa torstaita!! Mä olen mielessäni jo melkein, kuin viime kesän Kreikan lomalla…;)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Senja
  20.12.2012 at 10:07

  ihanaa lomaa sinnekin mona! mulla on huomenna vielä yksi esitelmä ja miitti koululla, mutta sitten aurinkoon ja lämpöön!

  en kommentoinut mitään tohon e-pilleripostaukseen, vaikka paljon ajatuksia herättää. ite oon ettinyt sopivaa merkkiä vuoden päivät eikä mikään näytä sopivan..harkinnassa on kokoajan lopettaa, mutta se päätös vaan venyy ja venyy. taas olisi lääkärille ensi kuussa aika, huoh.. laittoi todella toi postaus, ja varsinkin siihen tulleet kommentit ajattelemaan. kiitos.

  • Reply
   Mona
   21.12.2012 at 11:04

   Oiiiiii ihanaa lämpööööön!! MÄÄKIN Haluun!!:D
   Ihanaa joulua muruselle <3 <3

 • Reply
  Kukka
  20.12.2012 at 10:09

  Oiiii mukavaa lomaa! :) Viettäkää mukava joulu ja rentoudu kunnolla, glögiä ja pipareita, suklaatakin… :) Hyvää Joulua Mona <3 pus

  • Reply
   Mona
   21.12.2012 at 11:05

   Samoin ihanalle Kukkalle super ihanaa joulua <3 <3 Pus ja haleja miljoona <3 :)

 • Reply
  Veronica
  20.12.2012 at 10:52

  Mullakin alkaa tänään loma! Melkein viikon saa sitten rentoutua ja nauttia rakkaimmistaan :) Tänään vielä tukkaputkella viimoisen joululahjan perässä, kun tuli muutama yllätyslahja, enkä osaa olla ostamatta takaisin :P

  • Reply
   Mona
   21.12.2012 at 11:05

   Ihanaa!!! Huippu ihanaa joulua sinnekkin <3 :) Pus ja haleja <3:)

 • Reply
  Enni
  20.12.2012 at 14:37

  Ihana kuva! Lomakuume… ;D

  • Reply
   Mona
   21.12.2012 at 11:06

   Hih:D No älä, mä haluun myös lomalle!!!!!:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *