9.12.2012

Täällä ollaan!

Ohhoh! En muista koska olisi tullut kokonainen päivä taukoa blogista!:D Eilinen meni junassa istuskellen ja vielä sellaisessa vanhanmallisessa, joten en saanut konetta pistorasiaan. Illalla kotiin tullessa suuntasimme murun kanssa syömään ja sen jälkeen maittoikin uni samantien.  
Vietimme siis viikonlopun Varkaudessa Eetun perheen kanssa. Oli melkoista vilskettä, ei ole nimittäin Eetun perhe ihan pienimmästä päästä;) Neljä veljestä ja siskon perhe samaan kämppään niin johan saatiin ääntä :D
Perjantaina vietimme Eetun äidin synttäreitä. Kävimme ensin porukalla keilaamassa, jossa söpöimmät keilaajat olivat ehdottomasti Eetun siskon pikkupojat!:) 
Meistä ei vaan voi saada normaalia yhteiskuvaa. Eetu vain pelleillee minkä kerkeää;)
Meikäläisellä oli päällä H&M:n punainen peplum mekko ensimmäistä kertaa. Ostin siihen myös ennen reissua Zarasta uuden statement korun. Niihin ei vaan kyllästy. Zaran valikoimassa oli taas vaikka miten monta ihanuutta!:)
Illaksi suuntasimme vuokrattuun paikkaan jatkamaan synttärien juhlintaa vähän isommalla porukalla. Ruokaa ja juomaa perheen ja ystävien kesken. Pojat myös saunoivat ja Eetu uskalsi sujahtaa lumihankeenkin:D  

Lauantai aamulla herättiin rauhassa Eetun kotoa, jonka jälkeen suunnattiin taas takaisin Turkua päin. Viikonloppu meni nopeasti ja tänään pitäisi jaksaa puurtaa koko päivä koulujuttujen parissa. Ensi viikko näyttää melko kiireiseltä, mutta mukavalta. Muutama reissu tiedossa Helsinkiin ja myös muutama tenttikin on tulossa. Eniten odotan ensi viikolta, että nään piiiiiitkästä aikaa ihanaa Xeniaa♥ 
Nyt kuitenkin pakko tarttua kirjojen pariin. Palailen blogin puolelle vielä illalla.

Ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle!!:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kukka
  9.12.2012 at 11:10

  Täällä oli läppäri kiinni kokonaiset pari viikkoa :) Toki blogin kävin lukemassa joka päivä iphonella ja facebookissa tuli käytyä myös, mutta toi on aina yksi saavutus kun en kaipaa läppärille :) jää aikaa niin moneen muuhun kun ei lähde harhailemaan Zalandon ihanaan maailmaan :D Mä olin myös muutaman päivän reissussa Jyväskylässä, vanhoja kotimaisemia on aina niin kiva käydä katsomassa :) ja kierrettyä tuttuja kauppoja. Nyt sorruin shoppailemaan Benettonilta ihania villapaitoja ja Thomas Sabo-perheeni kasvoi aika kivasti :)

  Oiii miten kauniina oot ollu, toi puvun väri sopii niin hyvin sulle! Teillä näytti olevan superkiva viikonloppu! Ihania nuo teidän yhteiskuvat :)

  Hyvää sunnuntaita ja lukuintoa :) Pus <3

  • Reply
   Mona
   9.12.2012 at 16:19

   No ohhoh!:D Pari viikkoa on jo todella hyvin! Huh, mulle tuottaa tuskaa jo päiväkin;)
   Ihania juttuja oot varmasti löytänyt:)) Ja kiitos murunen oot ihana <3 :) Samoin sinne oikein kivaa sunnuntaita:)
   Meikkis lähtee nyt kaupungille hieman pakoilemaan tuota lukemista;)
   Pus <3

 • Reply
  Veronica
  9.12.2012 at 14:01

  Ihan superihana tu mekko, sopii sulle tosi hyvin! Ja voi kun ootte söpö pari Eetun kanssa:)

  • Reply
   Mona
   9.12.2012 at 16:20

   Kiitos ihana Veronica <3 :) Nuo peplumit on kyllä vieneet sydämen ja tekisi mieli hankkia yksi jos toinenkin lisää kaappiin:))

 • Reply
  Anonymous
  9.12.2012 at 15:47

  Hauskoja kuvia ja ihana mekko :)

  Muuten, sulla taitaa olla se Lancomen Teint Miracle meikkivoide, niin mikä sävy sulla on siitä? :)

  • Reply
   Mona
   9.12.2012 at 16:22

   Hih, kiitos:)
   Tällä hetkellä mulla on teint idole ultra 24h ja sävy 03. Sävyjä on kyllä tullut testailtua useampia, kun eri vuoden aikoihin on niin erivärinen iho. Kannattaa ehdottomasti pyytää apua vaikka myyjältä tuon sävyn valinnassa:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *