9.12.2012

Arvonnassa Nikon Coolpix S01

Mona’s Daily Style Facebookin puolella on nyt käynnissä jouluarvonta, jossa arvottavana on super söpö hopeanvärinen Nikon Coolpix S01 kamera. Tämä herkku on pienempi, kuin luottokortti (paitsi paksuudeltaan) ja näin ollen täydellinen meidän naisten juhlalaukkujen lisukkeeksi. Kamera on lanseerattu tänä syksynä.

Tässä vähän lainattuja lisätietoja kamerasta…

Sisäänrakennetun akkunsa ja 7,3 Gt:n sisäisen muistinsa ansiosta superohut ja äärimmäisen virtaviivainen COOLPIX S01 pystyy tallentamaan sisälleen jopa 3 000 kuvaa täydellä resoluutiolla tai kolme tuntia VGA-laatuista videota, tarvitsematta ulkoisia muistikortteja tai latausyksikköjä.

Intuitiivinen kosketusnäytön käyttötapa puolestaan rohkaisee sinua kuvaamaan kauniita valokuvia ja elokuvia 10,1 megapikselin CCD-kuvakennon avulla. Valittavana on runsaasti luovia tehosteita, joilla voi lisätä otoksiin ainutlaatuista ilmettä. Voit esimerkiksi käyttää elokuvissa nostalgista seepia-tehostetta tai antaa valokuviin retrotunnelmaa lelukamera-suotimella.


Pääominaisuudet Coolpix S01

3-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi (29–87 mm): nauti Nikonin tarkan linssitekniikan hyödyistä. Tämä objektiivi, jolla voi tallentaa niin ryhmäkuvia kuin muotokuvia tarjoaa ylivertaiset valokuvat ja elokuvat käden käänteessä.


HD-elokuva (720p): taltioi vaivattomasti elämää liikkuvana teräväpiirtokuvana. Pelkkä kosketus näytön elokuvatilassa riittää tallentamaan elokuvasi.

Liike-epätarkkuuden tunnistus: Liike-epätarkkuuden tunnistus korjaa kameran ja kohteen liikkeen vaikutuksia. Suuri ISO-herkkyys (arvoon 1 600 saakka) vähentää epätarkkojen kuvien vaaraa kuvattaessa nopeasti liikkuvia kohteita tai kuvattaessa heikossa valossa.

Nopea kuva -tila automaattisella aiheenvalinnalla: kamera valitsee automaattisesti optimaalisen kuvausohjelman kuvaustilanteesi mukaan, minkä ansiosta sinä saat upean tuloksen joka kerralla.
EXPEED C2: Nikonin edistynyt kuvankäsittelyjärjestelmä optimoi kaikki kameratekniikat nopeaa reaktioaikaa, ylivertaista suorituskykyä ja maksimaalista kuvanlaatua varten.

USB- ja verkkovirtalataus: voidaan ladata tietokoneelta käsin mukana toimitetun USB-kaapelin avulla.
Tykkää Mona’s Daily Style blogista Facebooksissa täällä
ja osallistu Nikon Coolpix S01 arvontaan!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *