3.12.2012

Today’s outfit

Hurrrr miten kylmä ulkona on tänään! Aamulla en meinannut nousta lainkaan sängystä. Olisin voinut mielihyvin jäädä lämpimän peiton alle koko päiväksi;) Eetu lähti reippaana taas kuuden jälkeen lenkille ja salille. Ainut poikkeus hänen lenkkivarustukseensa oli ohuen ohut kaulurihuivi. Aina ei vaan pysty ymmärtämään. Tosin voisin mieluusti ottaa edes ripauksen hänen itsekuriaan…;)
Mun päivä on mennyt toimistolla ja valoisaan aikaan en juuri ole ulkona ehtinyt olla. Kotiin tultua vaihdoin päälle lämpimän OnePiecen ja nyt ajattelin sulloutua viltin alle kuuman teen kanssa lueskelemaan.
Tässä päivän simppeliä asua. Mitä kylmempi on ja mitä pidemmälle mennään talvea sitä laiskempi huomaan olevani pukeutumisen suhteen. Päällimmäisenä mielessä on mukavuus.
Kengät: Bianco (giveaway)
Farkut: Liu Jo Jeans (giveaway)
samalaiset täällä 
Paita: Polo Ralph Lauren
Laukku: LV
Huivi: Mulberry

Nyt saa todella kaivaa kaikki lämpimimmät vaatteet ja asusteet kaapin perukoilta esiin. Tarvetta olisi näteille, mutta todella lämpimille hanskoille sekä myös pipolle. Pitääkin katsastaa nettikauppojen valikoimaa ja tehdä tänne talvi-inspiraatiokollaaseja:)
Nyt sen teen kimppuun. Ihanaa iltaa kaikillle!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *