3.12.2012

Alennuskoodi YR:lle

Yves Rocherilla on ihan huisin ihania joululahjasettejä nyt myynnissä. Ne ovatkin mitä mainioin lahjaidea ystävälle tai vaikka äidille. Itselläni on ollut joskus testissä nämä tuotteet ja nyt niitä saa kätevässä lahjapakkauksessa. Hintaa paketilla on 12,90 joten ei ole edes kovin tyyris. Ja nuo tuotteet ovat ihan huippu ihanan tuoksuisia!:) 

Nyt voit ostaa muun muassa näitä Joulupaketteja alennuskoodin kera. Koodilla XMASGIFT12 saa siis 5 euron alennuksen, kun summa ylittää 20 euroa. Tarjous on voimassa 17.12.2012  asti.

Tämän lisäksi voimassa on vielä kampanja, jossa saat valitsemastasi tuotteesta -30% alennusta. Todella hyvällä hinnalla on nyt siis mahdollisuus hankkia ihania ja varmasti monia miellyttäviä paketteja jouluksi:) Tai miksei itselleenkin;)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anonymous
  4.12.2012 at 01:39

  Moikka! Ihan tässä hiljalleen suosittelen vähän editoimaan tuota sinun esittelyäsi!

  “25-year-old woman who loves small things in everyday life. Together with fashion I write about health and sports. Thank you sharing your time with me.”

  tässä se on korjattuna, jotta jokainen ymmärtäisi:

  25 years old woman who loves small things in everyday of the life. I write about fashion together with health and sports. Thank you for sharing your time with me.

  Toivottavasti tästä oli apua. Sanajärjestykset menee englannissa pikkusen eri tavalla kun suomen kielessä.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *