28.10.2012

Pieniä juttuja kotiin

Kaipaan tällä hetkellä meille kotiin pieniä sisustusjuttuja, joilla saisi vähän lämpöä ja tunnelmaa tuotua pimeisiin iltoihin. Kollaasiin eksyi tyynyjä ja pehmeitä vilttejä. Niiden lisäksi kotimme kaipaa lamppuja. Etenkin muutama pöytälamppu olisi tarpeen. Tähdet vetoavat myös ja haaveissa olisi satsata Gantin ihaniin tähtikuviollisiin tuotteisiin, mutta toisaalta tuollaiset edullisemmatkin versiot olisivat kauniit. Jossain vaiheessa haluan kyllä sohvalle Gantin harmaan tähtikuviollisen ison torkkupeiton. Se vaan on täyttä rakkautta.
Ikeassakaan ei ole tullut käytyä aikoihin. Talven alkaessa mulla on ollut aina tapana täyttää kynttilävarastot Ikeasta. Se pitääkin laittaa tehtävälistalle. Kynttilöitä kun ei voi olla liikee. Voisin poltella niitä vaikka kuinka. Mites olisi tuollaiset kollaasissa näkyvät sähkökynttilät?

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Veronica
    29.10.2012 at 15:46

    Itsekkin ottaisin mielelläni Gantin tähtipeiton beigenä..ne on aivan ihania! Tosi on tyynytkin. Nuo sähkökynttilät on itselle vieraita, mutta varsinkin sitten kun on lemmikkejä tai lapsia ne on varmasti turvallisermmat. Tuo valkoinen lattiavalaisin löytyy mun kodista ja se on myös yksi parhaista hankinnoista kotiin :)

  • Reply
    Mona
    30.10.2012 at 18:24

    Ne tähtipeitot on vaan niiiin täydelliset!! <3
    Oih, lamppuihin kannattaisikin panostaa kun ne kestää niin pitkään:) Itse haluaisin juuri tuollaisen ajattoman yksilön. Toi on vaan niin ihana:)

  • Reply
    Helmi Alisa
    6.3.2013 at 17:44

    Siis tää on ihan kuin suoraan mun päästä! Ottaisin kaikki jos voisin :) Varsinkin noi lamput! <3

    helmialisan.blogspot.com

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *