20.10.2012

Syysasu

Olimme jo ajat sitten herkuttelemassa Jazz brunsilla ja unohdin julkaista tuolloin asukuvat. Joten tässä syksyinen asu punaisella maustettuna..:) Myöhemmin tulossa postausta Jazz brunssista..;)

Nuo ruskeat ballerinat ovat niin aikansa eläneet… Olen monesti ollut heittämässä niitä pois, mutta en vaan mitenkään raaski:D Ne ovat ihan huippu hyvät jalassa, mutta ovat kyllä todella ylikuluneet… Taidankin tämän kirjoitettua roudata ne kierrätykseen. Ehkäpä niiden aika on jo ollut ja mennyt.:D
Ihanaa lauantaita kaikille!! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  fashion eXplosion
  20.10.2012 at 12:11

  ihanan pirtsakoita kuvia,tykkään paljonpaljon sun asusta!!:)

 • Reply
  Elizabeth Rinne
  20.10.2012 at 13:39

  Vakkarilukija mutta kehno kommentoija ilmestyy jälleen kerran! Pakko vain nopiaa kommentoida, että sun postauksia ei voi yksinkertaisesti olla lukematta hymy huulilla! Ihanan pirteä asukin ja voisin vähän lainata tuota teikälääsen huiviakin ; — )

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *