20.10.2012

Perillä!

Heippa ihanat! Täällä ollaa perillä NYC:ssä!:) Torstai meni todella väsyneissä tunnelmissa pitkän matkustuksen jälkeen, mutta tänään ollaan oltu koko päivä Woodburyn outletissa shoppailemassa. Facebookkiin ja instagramiin (@Monasdailystyle) olen päivitellyt kännykällä muutamia kuvia. Sieltä pystyy siis seurailemaan vähän enemmän reissujuttuja.
Valitettavasti kommentteihin vastailu jää reissun aikana, mutta heti täältä palattua vastailen teille ihanille!:) Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua:)
Tässä muutamia kuvia meidän reissun alkamisesta. Helsinki-Vantaalla olimme todella ajoissa aamulla. Lento Pariisin lähti ajoissa, mutta oli myöhässä perillä. Pariisin kentällä me sitten juostiinkin niin paljon, että hiki vaan valui. Huh, nyt naurattaa muistella, mutta itse tilanteessa ei todellakaan naurattanut..:D Onneksi ehdimme NYC:in lennolle. Lento New Yorkiin oli nimittäin meidän onneksi myös hieman myöhässä.
Perille päästyä tuli podettua melkoista jet lakia. Väsytti aivan tajuttomasti ja nukahdimme ihan väkisin jo seitsämän aikaan paikallista aikaa.
Heräsimme sitten pirteinä aamulla neljätä..:D Sinänsä hyvä, koska lähdimme heti aamusta Woodburyn outlettiin. Nyt siis olemme tämän päivän shoppailleet. Huomenna alkaa tähän ihanan kaupunkiin tutustuminen!!:)
Todella väsynyt, mutta iloinen Mona kuittaa ja toivottaa kaikille hyvää yötä.:) Palailen taas pikimiten blogin pariin matkan fiilisten ja kuulumisten kera!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anonymous
  20.10.2012 at 10:42

  Oi vitsi ihanaa lomaa teille!! Oon niin kateellinen ;) Toimiko toi vaihto hyvin tuolla Pariisin kentällä , ollaan itse New Yorkiin matkustamassa ja katsellaan eri vaihtoehtoja noiden lentojen kanssa , niin oliko jotain ihmeellisiä ongelmia? :) mukavaa reissua!

 • Reply
  Riikka
  20.10.2012 at 12:39

  Saitte ilmeisesti laukutkin perille vaikka siitä taidettiin pelotella? Hauskaa lomaa :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *