11.10.2012

Nikon V1

Moni pidempään blogia seurannut on varmaan huomannut, että meikäinen on ihan hurja elektroniikka rakastaja!:) Kamerat erityisesti ovat todella lähellä sydäntä. Sain nyt yhteistyön merkeissä Nikonin V1 kameran lainaksi. Olen nyt jo rakastunut tähän ihan silmittömästi! Todella kätevä ja kuvat ovat laadukkaita. Tätä on aivan huippu kantaa joka paikassa!:) Ravintoloissa on huomattavasti miellyttävämpää napata tämän kanssa kuvat, kuin kaivaa esiin iso järkkäri;) Sen verran olen kuitenkin vannoutunut Canonilainen, että V1 roikkuu Canonin hihnassa;D Hih, mun oma järkkäri on kyllä raivannut tiensä sydämeen niin syvälle, että sen ykkös paikkaa ei taida voittaa koskaan mikään, mutta tämä ihana Nikon V1 antoi kyllä huippu vastuksen sille!!:) 
Kamera on suhteellisen helppokäyttöinen pienen harjoittelun jälkeen. Muutama viikko meni ennen kuin pääsin aivan sinuiksi Nikonin kanssa. Ahkeralla kuvaamisella ja toimintoihin tutustumisella kameraan pääsi kuitenkin loistavaksi käsiksi. Olenkin kehunut tätä jo vuolaasti ystävälleni, joka on hankkimassa minijärkkäriä.
Pidän erityisesti kamerassa siitä, että se istuu käteen loistavasti. Se ei ole liian pokkarimainen, vaan siitä löytyy järkkärin hyviä puolia. Tähän V1 malliin saa myös pienen lisäsalaman!:) Ja tietysti niitä objektiiveja on muutamia tarjolla.
Onko moni lukijoista jo innostunut minijärkkäreistä ja sattuuko jollain olemaan tätä V1:stä? Mielipiteitä saa jakaa kommenttiboksissa!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mape
  11.10.2012 at 14:11

  Olen erittäin kiinnostunut minijärkkäreistä ja yritän parhaillaan kartoittaa tarjontaa =)

  • Reply
   Mona
   11.10.2012 at 17:02

   Tätä voin ainakin suositella todella lämpimästi!! <3 Ihana vekotin;)
   Muutaman kerran olen myös ystävien Olympus Pen kameraa kokeillut ja sekin on vaikuttanut hyvältä:)

 • Reply
  Riikka
  11.10.2012 at 22:54

  Mulla on nyt Samsungilta lainassa NX20 ja en tiedä miten pärjään kun joudun sen palauttamaan :D Niin pieni ja kätevä, kulkee helposti laukussa mukana joka paikkaan ja kuvat on laadukkaita. Bloggaajan unelma siis.. Tänään otin pari kuvaa omalla Canonin järkkärillä ja se tuntui älyttömän painavalta ja kömpelöltä ton pienen jälkeen.

  • Reply
   Mona
   12.10.2012 at 22:02

   Oi oi sitä haluisin kanssa joskus päästä testailemaan!! Taitaa olla myös ihan huippu hyvä!:)
   Hih, järkkäri on tosiaan melko eri kaliperia näihin pieniin, mut voi vitsit en mä kyllä pystyis omastani ikinä luopumaan enää:D Siinä on vaan sitä jotain. Vielä kun sais joskus kasaan taas säästöjä tarpeeksi niin satsaisin uusiin objektiiveihin..;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *