11.10.2012

Koti Spa

Viikko on mennyt aivan älyttömän nopeasti ja hurjaa vauhtia. Ohjelmaa on ollut vaikka miten ja tekemistä riittänyt. Toisaalta minusta on ihanaa, kun saa itsestään kaiken irti ja saa paljon aikaiseksi. Toisaalta välillä on ihan kiva pysähtyä hetkeksi…
Tänään illalla ajattelinkin pistää pienen koti span pystyyn salin jälkeen. Tarkoituksena on testailla tänään saamiani ihania ylellisiä Jurliquen tuotteita. Näillä jos jollain saa hemmoteltua itseään. Kirjoittelen tietty raporttia myöhemmin, kun tuotteet ovat tulleet tutuiksi. Näitä Jurliquen tuotteita saa muuten eve.fi nimisestä verkkokaupastakin tilattua.  

Nyt kunnolla hikoilemaan salille, jonka jälkeen onkin sitten ihana asettua aloilleen kuuman teen ja hemmottelutuotteiden kanssa. 
Ihanaa torstai-iltaa kaikille
Huom, tuotteet saatu blogin kautta.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Mipsukka
    12.10.2012 at 06:12

    Kuulostaa ihanalta. :) Kerro erityisesti mitä tykkäsit tuosta suihkeesta. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *