9.10.2012

Motivaatiokuvia…

Kauneus on aina katsojassa ja meillä kaikilla on omanlaisensa kauneusihanteet. Minä olen aina ihannoinut naisia, jotka pitävät fyysisesti itsestään hyvää huolta. Treenattu vartalo on mielestäni upea ja sopii minun “kauneusmuottiini” täysin. Toki kauneus on paljon paljon muutakin ja kaunis voi yhtälailla olla hyvin laihana tai hyvinkin lihavana. Loppujen lopuksi sisäinen kauneus on se kaikken vahvin ja merkitsevin!:) Se näkyy myös parhaiten ulospäin.
Itse koen kuitenkin, että minä haluan ulkoisesti omalta vartaloltani voimaa ja hyvinvointia. En halua koskaan olla ylipainoinen jo pelkästään terveydellisistä syistä, mutten kuitenkaan halua laihduttaa itseäni liian laihaksikaan. Sitä paitsi treenatussa vartalossa on melkoisesti tavoitetta;) Se ei tule pelkästään kaloreita laskemalla. Vaikka olenkin todella tyytyväinen omaan vartalooni ja voin fyysisesti äärimmäisen hyvin on silti aina  tavoitteita joita haluaisin saavuttaa…;) 
Tässä muutama motivaatiokuva upeasta Ana Delia De Iturrondosta. Hänen Facebook sivu löytyy täältä. Kuvat on haettu Googlen kuvahaun kautta.

Ihan käsittämättömän upea nainen. Kaunis kuin mikä ja vartalo on ihan mieletön! Sen eteen on tehty todella töitä. 
Mitäs mieltä ruudun toisella puolella ollaan yleisesti kauneusihanteista? Millainen on teidän kauneusihanne?

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply
  Anonymous
  9.10.2012 at 13:30

  Mun silmään Ana Delia De Iturrondo on liian treenattu. Mä ihannoin Nina Dobrevin vartaloa henkeen ja vereen. Myös Kim Kardashian-tyylinen vartalo on mielestäni kaunis! :)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 15:56

   Kyllä, Kim on upea!!!:))

 • Reply
  Anonymous
  9.10.2012 at 13:33

  Mun mielestä tuo on liian lihaksikas naiseksi. Naisessa pitää olla pehmeyttä! Hyvässä kunnossa pitää olla, mutta esimerkiksi näkyvä sikspäkki on naisella suorastaan ruma.

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 15:57

   Voi mun mielestä ei missään nimessä oo rumaa jos on näkyvä siks päkki:DD
   Mutta tosiaan kauneus on aina katsojassa:)

 • Reply
  RagDoll
  9.10.2012 at 14:12

  Upea!! Näkee, että on muutakin tehty, kuin istuttu sohvalla. ;)
  Omaan silmääni treenattu vartalo on kaunis. Siinä vaiheessa jos naisella on paljon isompi haba kuin miehellä, mennään jo vähän överiksi. ;)
  Mutta nämähän on aina niitä makuasioita. Ihan yhtälailla pidän niin sirompia, kuin pyöreämpiäkin kauniina.

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 15:58

   Hih, juu ei tod oo mässäilty soffan pohjalla:DD
   Ja joo oon kyllä samaa mieltä, että jos alkaa olemaan isommat kädet kuin miehellä, niin sit ei oo enää hyvä:D

 • Reply
  Anonymous
  9.10.2012 at 14:15

  Upea! töitä on todellakin tehty! Joissain kuvissa vatsapalat erottuu liikaa omaan makuuni, mutta muuten kyllä sellainen vartalo jonka toivoisin itsellenikin :) varsinkin kädet ovat upean treenatut :)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 15:59

   Jeps samaa mieltä!!:) Ja joo alavatsa on ehkä hitusen liian kiree/rasvaton, mutta noissa kuvissa nyt varmaan korostuukin normaalia enemmän:)

 • Reply
  Emilia
  9.10.2012 at 15:00

  Olen samaa mieltä, että itsestään pitää pitää huolta niin henkisesti kuin fyysisestikin jo ihan terveyden kannalta, mutta tuosta vartalosta en pidä sitten yhtään! Liian treenattu mun makuun :) Mutta niinhän se on että kauneus on katsojan silmissä!

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 16:01

   Hih, kauneus tosiaan on katsojan silmissä:D Treenattu vartalo jakaa varmasti aika paljon mielipiteitä. Itse tykkään että lihakset saa erottua kunnolla:)) Tosin pehmeys on naisessa myös todella kaunista <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  9.10.2012 at 15:17

  Kauneus on todellakin katsojan silmissä! Mielestäni tuo nainen on aivan liian lihaksikas! Näyttää jo hieman miehiseltä ihan kasvoistakin. Treenattu kroppa on toki aina upea, mutta mielestäni on kauniimpaa jos naisessa on edes vähän rasvaa. Lisäksi nuo lähes täysin rasvattomat himotreenaajat näyttävät AINA kasvoista ikäistään vanhemmilta, nimenomaan juuri sen rasvattomuuden takia.

  Oma kauneusihanteeni on Jessica Biel. Hänestä näkee, että treenattu on, mutta naisellisuus on kuitenkin säilytetty niin kropassa kun kasvoissakin :)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 16:12

   Oi no Jessica Biel on kyllä ihan hurjan nätti!:) Kuuluu myös yksiin omiin lemppareihini:)

 • Reply
  josku
  9.10.2012 at 15:22

  On kyllä hiukan treenattu nainen kuvissa omaan makuuni. Itselleni riittäis, kun sais ensin nää ylimääräiset kilot pois ja sitä myötä myös hiukan lihaksia näkyville!;)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 16:20

   Ana on kyllä super timmissä kunnossa, ei hänen laisiaan tuukkaan ihan jokapäivä vastaan:D En itsekkään ihan samassa setissä haluaisi tai edes pystyisi koskaan olemaan;)

 • Reply
  Anonymous
  9.10.2012 at 15:47

  Liian treenattua ja AIVAN LIIAN LAIHA! minun mielipiteeni noista kuvista ;)

  arvostan naisellista pyöreyttä, eli pitää olla jotain mistä ottaa kiinni!
  laihuudesta en pidä yhtään! mutta ihannevartaloni on Kirsi Ståhlbergin vartalo – ihanan leveä lantio ja kapea uuma :)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 16:23

   Kyllä, mä tykkään myös että nainen saa olla pehmeä!:) Etenkin pyllyä saa olla;)
   Tälläistä treenattua vartaloa kuitenkin pidän erityisen hottina:DD Tosin Ana on kyllä ihan ääripäässä. Vähänkään lihaksikkaampi olisi jo aika miesmäinen:)

 • Reply
  Julia
  9.10.2012 at 15:47

  Itse pidän äärimmäisen upeana vartalona sellaista joka on kiinteä, ei liian laiha, ja pidän treenatuista jaloista ja käsivarsista ja selästä! Vatsalihakset voivat hieman näkyä, mutta kuvan naisella, en itse pidä noin näkyvistä vatsoista (: ! Mutta kukin tyylillään ja mielestäni sulla on tosi upee kroppa! (: Hyviä treenejä!

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 16:24

   Voi ihana oet Julia, kiitos paljon!! <3 :) Hih:) Punastuu * :)
   Ja mun treeneillä ei ihan tuota Anan vatsaa tulla kyllä koskaan saavuttamaan:DDD

 • Reply
  Veronica
  9.10.2012 at 17:09

  Huh. Aikamoinen kroppa ! Mulla ei ole koskaan ollut ketään tiettyä jota ihailen ja hyvin kaukana niistä olenkin :D mutta kyllä tällaiset kuvat aina motivoi !

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 20:12

   Totta, tälläiset kuvat motivoi ihan hurjasti!!:) Ja eihän missään nimessä sitä edes tarvitsisi vastaavaan kuntoon pyrkiä, mutta näistä saa aina lisäpotkua treeneihin:)

 • Reply
  muru
  9.10.2012 at 17:19

  Mun mielestä treenattu nainen on tosi kaunis, mutta omaan mieleeni on ehkä enemmän urheilullinen muoto kun ihan kivikova lihas. Mutta tuossa naisessa ei ole mitään mistä en tykkäisi! Ja tuo vatsa, määkin haluun! :D
  Motivaatiota saan kyllä omaan treeniin!!! Eli ehkä mulla tänään sali voittaa sohvannurkan. :D Kiitos Mona motivaatiopotkusta! ;) Hyviä treenejä sulle, oikein hyvältä sunkin kroppa kyllä näyttää! :)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 20:15

   Hih, mahtavaa jos sait treeni-intoa!:) Tälläiset ovat hyviä motivoimaan!!:) Ja kiitos ihana paljon <3:)
   Ihanaa viikkoa muruselle<3 <3 Pus!!

 • Reply
  Little M
  9.10.2012 at 18:36

  Minun ei varmaankaan edes tarvitsisi kirjoittaa tätä kommmenttia: mutta kyllä, pidän erityisesti treenatuista naisten vartaloista! Ana on upea mutta harva nainen pystyy tai edes tarvitseekaan pitää rasvaprosenttia noin matalalla. Terve, treenattu, hyvinvoiva, iloinen ja hymyilevä ihminen on kaunis.

  Olen itse kerännyt inspiraatiokuvia koneelleni, ja ajattelin postata ne jossain vaiheessa omaan blogiini. Kansiossa on niitä mun silmää erityisesti miellyttäviä fysiikoita ja sellaisia, jotka voisivat olla itselläkin saavutettavissa.

  Olet itse tällainen esimerkki kauniista, treenatusta ja hyvinvoivan näköisestä naisesta! :)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 20:16

   Ihana Little M!! <3 Kiitos super ihanasta ja hymyn huulille nostavasta kommentista<3
   Ja oon sun kanssa 100% samaa mieltä tuosta, että treenattu, hyvinvoiva, iloinen ja hymyilevä ihminen on kaunis <3 NÄIN SE ON!!:)
   Joo ehdottomasti postaa!!:)
   Pus ja haleja ihanalle <3

 • Reply
  Anonymous
  9.10.2012 at 19:36

  Olen täysin samaa mieltä Little M:n kanssa :)

  • Reply
   Mona
   9.10.2012 at 20:17

   Kyllä:) Hymyilevä ja iloinen on aina kaunis <3 :)

 • Reply
  Niina
  9.10.2012 at 20:30

  No jos minulta kysytään, niin kyllä, minulle kelpaisi tuollainen treenattu kroppa. :D Toki pidän niin monenlaisia naisia kauniita eikä minulla ole yksittäistä kauneusihannetta. On se kuitenkin ihan plussaa jos naisesta näkyy, että on painoja on nosteltu. ;) Tästä inspiroituneena taidan tehdä tänään vielä vähän lihastreeniä, vaikka ajattelinkin laiskotella. :D

 • Reply
  Niina
  9.10.2012 at 22:14

  Toi on jo huippu-urheilijan kroppa ja rasvat aivan liian vähäiset -siis mun mielestä. näyttää hyvältä vaatteet päällä mut ei näköjään vähemmissä, ainoastaan toi sivusta otettu kuva on must nätti. mä oon kans sitä mieltä että naisella kuuluu olla vähän muotoja ja rasvaprosentti ihan terveydenkin kannalta korkeempi ku esim.miehillä. must Jennifer Lopez on täydellinen :)

 • Reply
  Me and My
  10.10.2012 at 13:24

  Hyviä motivaatiokuvia olet löytäyt! Tuli heti sellainen fiilis, että voisin lähteä treenaamaan:D Minusta tuo kuvissa oleva nainen ei ole liian treenattu. Joillekkin sopii paremmin isommat lihakset kuin toisille:)

  Itsekkin toivon joskus olveani vähän lihaksikkaampi. Tähän 175 cm pitkään runkoon on vain vähän hankalampi saada isoja näkyviä lihaksia:D Ainakin siltä minusta tuntuu.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *