4.10.2012

Miten pakata kaupunkilomalle?

Matka senkun lähenee! Päätin tehdä postauksen pakkaamisesta, koska se alkaa olla ajankohtaista. Suunnittelimme jo Xenin kanssa mitä kaikkea sitä sitten pitääkään ottaa mukaan;) Itse olen suhteellisen hyvä pakkaaja sillä minulla ei juuri koskaan ole liikaa tavaraa mukana. Usein pystyn matkustamaan pelkästään käsimatkatavaroilla. Keräsin tähän nyt meidän NYC:in matkaa ajatellen kuuden päivän tarpeet. 
Aloitetaan ensin yläosista. Perustoppeja otan yleensä mukaan useamman. Ne ovat kevyitä ja sopivat hyvin farkkujen kanssa. Syksyllä on hyvä ottaa mukaan muutama lämpimämpi paita. Itse pidän eniten rennoista neuleista. Yksi naisellinen kauluspaita on myös välttämättömyys!:)

Seuraavaksi alaosiin. Itse otan usein matkalle mukaan vain yhdet farkut ja niiden lisäksi yhden hyvin klassisen hameen. Harvemmin otan matkoille mukaan kovin juhlavia vaatteita, mutta NYC:iin taitaa olla pakko ottaa muutama mekko iltamenoja varten;) Muutamat sukkikset on myös hyvä ottaa hameen kanssa. Farkkujen pitää olla todella mukavat päällä ja mielellään tummat, jotta ne sopii kaikkien yläosien kanssa. 

Päällysvaatteiksi syksyllä lienee paras ottaa trenssi. Sen lisäksi tietysti nahkahanskat ja lämmin huivi. Iso huivi on kätevä myös lentokoneessa antamaan lämpöä. Kengät onkin sitten aina matkojen haaste. Niillä pitää olla todella hyvä kävellä, mutta niiden täytyy kuitenkin olla siistit. Luulen, että NYC:iin päädyn lähtemään matalissa saapikkaissa tai sitten nilkkureissa. Iltamenoihin mukaan lähtee klassiset mustat avokkaat.

Viimeisenä vielä asusteet ja vahingossa yläosista pois jäänyt äärimmäisen tärkeä juttu nimittäin bleiseri! Bleiseri on ihan ehdoton olla reissussa mukana:)

Siinäpä ne. Näiden lisäksi mukaan lähtee myös lenkkarit ja treenivaatteet. Ison siivun matkalaukusta vie kaikki kosmetiikka yms. Voisin koittaa postailla lähempänä matkaa sitten miten pakkaaminen toteutui. 
Mitä mieltä olette postauksesta vaikkapa videon muodossa?:)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Tiia
  4.10.2012 at 05:57

  Jenkeissä nuoret ei IKINÄ käytä sukkahousuja, en tiiä miks, mutta siellä niitä ei käytetä edes esim. häissä, missä mun mielestä (ainaki suomalaisen etiketin mukaan) pitäs olla sukkikset juhlavuuden vuoks.. Mulle kävi hassu juttu kun olin aikoinaan vaihdossa ja lähdössä koulun homecoming tansseihin, puin päälle mekon ja sinne alle tietysti läpinäkyvät sukkikset. Mut nähdessään mun host mama kauhistu ja melkein repi ne pois mun päältä :D se nauro mulle ja sano, että ei täällä käytetä noita! :D …tietysti jos siellä on jo sen verran viileät ilmat, ni kannattaa ehkä varustautua (:

  • Reply
   Mona
   4.10.2012 at 06:19

   Hihihihih:DDD Tää oli ihan paras!! Kiitos piristyksestä:)
   Ite oon kyllä niin vilukissa, että otan riskin joutua jonkun repimäksi:D

 • Reply
  Nanna
  4.10.2012 at 06:07

  Joo! Sun videot on aina niin kivoja :)

  • Reply
   Mona
   4.10.2012 at 13:36

   Hih, kiva kuulla Nanna!!! <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  4.10.2012 at 09:16

  Hei!
  Otan aina lyhyellekin kaupunkilomalle kahdet ns. kaupunkikengät: on ihanaa vaihtaa kengät vaikka kesken päivän tai sitten jos on yhden kokonaisen päivän kävellyt yksillä niin seuraavaksi päiväksi toiset kengät. Hyväksi havaittu juttu myös silloin jos kengät kastuvat jostain syystä.

  Hauskaa matkaa!

  • Reply
   Mona
   4.10.2012 at 13:45

   Oot kyllä oikeessa!:) Varsinkin jos tulee käveltyä hurjan paljon niin on kiva että on toisetkin kengät messissä.
   Itse otan kyllä yleensä silti vaan yhdet kävelykengät, mutta toki kivaa se olisi jos olisi vaihtokengät. Mulla vaan laukusta vie jo lenkkarit niin ison siivun, että harvemmin tulee otettua sitten muita mukaan..:/ Ballerinat on kyllä kätsät kun ne ei vie tilaa!:) Mahtaiskohan NYC:issä tarjeta parin viikon päästä vielä hyvin baltsuilla..?:)

  • Reply
   Anonymous
   5.10.2012 at 03:15

   Hehe täällä yksi nykiläinen vastaa, että varmasti tarkenee baltsuilla, kun nytkin tarkenee illalla/yöllä vielä ilman takkia :-)

   -A

  • Reply
   Mona
   5.10.2012 at 08:47

   Jee ihan mahtia, kiitos hurjasti vinkistä!!:) Baltsut siis lähtee laukkuun mukaan!!:)

 • Reply
  Tiia
  4.10.2012 at 11:45

  Hyvin olet kyllä jo miettinyt nuo pakkailut etukäteen :P Video voisi olla kyllä hauska :P

  • Reply
   Mona
   4.10.2012 at 13:45

   Hih, kahtotaan josko saisin sellaisen aikaiseksi!:D

 • Reply
  Xenia
  4.10.2012 at 12:47

  Onneks sä tuut meille jo edellisenä iltana eli saat pakata mun laukun. pus!<3

  • Reply
   Mona
   4.10.2012 at 13:48

   Hihih:D Mä tuun karsimaan silleen : EI, EI, pois, pois, ei ainakaan tota….:DDDD
   Hih, voisin melkein väittää että kaikkea löytää paikanpäältä;) Ei siis kannata ottaa liikaa tavaraa mukaan;) Kunhan on passi ja lompakko ni niillä selvitää!:D Nii ja no villasukat on kans tärkeet :D AINII Ja Kamera;)))))
   Kääääk mä en maltta odottaa enää!!!:D Niiin jänskää <3 :) Pus <3

  • Reply
   Xenia
   4.10.2012 at 20:17

   hahaha, mä oon taas yleensä niin päin, että toi, toi, toi ja toi mukaan. Ähh, otetaan kaikki! :D

  • Reply
   Mona
   5.10.2012 at 08:46

   Hihihih:DD Pakkauspoliisi Mona tulee ja tyhjentää Xenin laukun;)

 • Reply
  Anonymous
  4.10.2012 at 22:53

  Mä käyn kaksi kertaa vuodessa Nykissä vaateostoksilla.Ite lähen laukku tyhjänä ja tuon sen täytenä takaisin.Ite en siis kyl pakkailis kauheesti mukaan.

  p.s ballerinoilla tarkenet vielä varmasti

  • Reply
   Mona
   5.10.2012 at 08:46

   Jee, kiitos vinkistä!! Luulen, että lähtee siis ballerinat laukkuun mukaan!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *