4.10.2012

Inspiraatiota

Monen lemppari sivusto StocholmStreetstyle tarjoaa poikkeuksetta inspiraatiota pukeutumiseen. Siellä hujahtaa aika ihan huomaamattaan. Sivuja tulee aina kahmittua lisää ja lisää. Samoja asuja ja kuvia jaksaa myös tuijotella useammin kuin kerran.
Poimin tänne yhden minun mieleeni jääneen asun. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on ihan mielettömän kiva. Omalle ostoslistalleni poimiutui tämän asun inspiroimana ainakin harmaat farkut sekä täydellinen nahkatakki.

http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/253094/barbara_martelo/

Mitäs tykkäätte? Joko te olette löytäneet syksyyn täydellisen biker takin?:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kukka
  4.10.2012 at 14:23

  Hallo :) täällä taas, luin sun kaikki postaukset reilun viikon takaa tähän päivään ja ei voi kun huokaista innostuksesta :) Mä oon menny ja tullu, ei riitä aika enää edes urheiluun.. Mutta, mutta viikko enää duunii ja sit lomalle! Loma, ah noi ihanat 4 kirjainta :) Sullaki on NYC:n jälkeen kaksi mukavaa uutta reissua tulossa :) Oijoi taas jaksaa hetken aikaa. Ystäväni on muuttamassa Köpikseen ja sitten on hyvä syy mennä sinne, kyllä mä ystäväni mielelläni Suomessa pitäisin, mutta onneksi Köpis on tuossa ihan lähellä. Me vietetään joulu jälleen ulkomailla, tästä on tullut ihan tapa :) Saksan “kotiin” on pakko päästä.

  Ja kiitos tuosta linkkivinkistä, kun mulla on joskus aikaa niin tutkin heti sivuston paremmin :) Näin nopeasti katsottuna hyvältä näyttää.

  Mukavaa torstaita <3 Pus

  • Reply
   Mona
   5.10.2012 at 08:45

   HIH, ihanuus <3
   Oi ihanaa, viikko menee kuule nopeasti!!! Sit nautit täysillä olosta ja lomailusta:) Mä oon monesti miettinyt että oliskohan kiva lähteä jouluksi reissuun, mutta jotenkin meillä se on jo muotoutunut niin kotijutuksi, ettei osaa lähteä. Nykyisellään vuorotellaan mun vanhempien ja Eetun vanhempien luona joulut. Eetun puolen perhekin on niin valtava että vois olla hankala lähtee koko köörin kanssa:D
   Ihanaa kohta alkavaa viikonloppua murunen <3

  • Reply
   Kukka
   5.10.2012 at 10:36

   Meilläki “ennen” vuoroteltiin joulut, sitte se joulu meni loppujen lopuksi pelkäksi ajeluksi :) Kiire sinne, kiire tänne ja päätettiin luopua kiireestä ja vietettiin joulu Intiassa, palmujen alla :) syötiin intialaisia ruokia ja nautittiin auringosta. Sitten on ollut jouluja Euroopassa :) Mä en oikeastaan vietä edes joulua, mutta rakastan joulumarkkinoita Keski-Euroopassa. Se tunnelma, herkut ja kaikki upeat kojut uppoaa muhun :)

   Viikko menee niin nopeasti, mulla ei ole oikeastaan edes ensi viikolle mitään stressinaiheuttajia eli voin jo löysätä vähän ennen lomaa. <3

 • Reply
  maaren
  5.10.2012 at 23:37

  Salut! En ookkaan tuohon sivustoon ennen tutustunut, kiitos vinkistä! Muutenkin sun blogia on mukavan helppo lukea, oikein soljuvaa:)

  Mun oli kanssa pakko ostaa syksyksi tollainen biker-henkinen takki, vaikkakin tuollainen lähes kuvan takkia vastaava yksinkertainen nahkatakki oli jo kaapissa. Uusi rakkaus kuitenkin löytyi Mangosta, http://kaikkikaapista.blogspot.fr/2012/09/biker-jacket.html

  Viikonloppuja!:)

  • Reply
   Mona
   7.10.2012 at 08:30

   Voi kiitos paljon kivasta palautteesta!!:) <3
   Oi oot onnenpekka!!:) Täydellinen nahkatakki on kyllä ihan must kaapissa;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *