30.9.2012

Sunnuntain treenit

Tämä viikko on mennyt aivan plörinäksi treenien suhteen. Onneksi tänään sain raahattua itseni salille kahden ystävän painostuksesta;) Oli huippu kiva treenata kolmistaan. Alkuun juoksimme vajaa puolituntia ja loppuun teimme neljän liikkeen kuntopiiriä:)  Hiki tuli ja olo oli treenin jälkeen mitä mahtavin!! Ensi viikolla pitää tsempata liikuntojen suhteen ja tehdä vähän normaalia tehokkaampia treenejä.
Lounaaksi söin tänään jauhelihasalaattia, johon lisäilin härkäpapuja  ja pinjansiemeniä. Terveellistä ja hyvää. Perusruoka on helppo pitää terveellisenä, mutta voi vitsit kaikkia houkuttelevia herkkuja.. Olen nyt koittanut vähän vähentää herkkujen syömistä, mutta tänäänkin tuli syötyä pari palaa suklaata;) Eilen menikin ihan super herkutteluksi Eetun kummipojan synttäreillä. Käly oli loihtinut aivan liian hyviä herkkuja ja mummi leiponut ihan huippu hyvän kakun. Noh, ensi viikolla on siis herkkujenkin suhteen tsemppaamista…;)
Nyt iltateen nautiskelua ja ajoissa nukkumaan. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.
Pst. On hurjan kiva lukea teidän hemmotteluvinkkejä, kiitos todella paljon, kun jaksatte panostaa vastauksiinne!!:) Kerään osan vinkeistänne myöhemmin vielä postaukseen, jotta voimme poimia sieltä ihania rentoutumisjuttuja syksyyn!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Biscuit
  2.10.2012 at 00:16

  Uuh aah habahaba! Vitsit mimmi, rautaa on taas nosteltu ;). Joku päivä hei lenkki ja vaikka salaatit perään?

  • Reply
   Mona
   2.10.2012 at 18:07

   Hihihihi:DDD Joo mennään!!!!! :) Karmee kiirus vaan kouluhommien kanssa, mutta lenkkeillä kuitenkin pitää. Millon vaan sulle käy!!:) Laita viestiä kun sulla on iltavapaa:) <3 Pus ja haleja murunen <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *