30.9.2012

Jurlique arvonta!

Sain yhteistyökumppani Jurliquelta ihanan kosmetiikkapaketin teille arvottavaksi!:) Jurliquen tuotteet ovat todella laadukkaita ja ylellisiä, joten on ilo tehdä merkin kanssa yhteistyötä ja arvon todella mielelläni täällä blogin puolella heidän tuotteitaan. 
Nyt olisi mahdollisuus voittaa seuraavat tuotteet itselleen syksyn piristykseksi. Pakettiin kuuluu ihana Rosewater Balancing Mist ja Rose Love Balm. Paketin arvo on 42 euroa. Rosewater kasvosuihketta olenkin hehkuttanut täällä jo aiemmin!:)

Otin muutaman lainauksen Jurliquen omilta sivuilta tähän. Minusta on ihanaa miten yritys todella panostaa tuotteisiinsa ja niiden kehitykseen samalla pitäen huolta ympäristöstä.
Jurlique on kotoisin Etelä-Australiasta, joka on yksi puhtaimmista ja luonnollisimmista paikoista maailmassa. Jurliquen tavoite on tarjota asiakkailleen puhtainta ja tehokkainta ihonhoitoa, luonnollisesti sekä hyödyntäen uusimpia innovaatioita ja tiedettä. Tähän Etelä-Australia on ihanteellinen sijainti saasteettomuutensa sekä australialaisen luonto-keskeisen elämäntyylin ansiosta. Jurlique noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Tuotteet perustuvat tehokkaisiin ja luonnollisiin kasviuutteisiin biodynaamisesti ja orgaanisesti viljellyistä kukista ja yrteistä. Tuotekaavat ovat tehokkaita sekoituksia kasveista, jotka antavat ainutlaatuisen tehon ihosi hoitoon.  

 • Tuotteissa käytetään yli 95% luonnollisia raaka-aineita.
 • Jurlique on sitoutunut Australian pakkausliiton kanssa jatkuvasti vähentämään pakkausmateriaalin ympäristökuormitusta:
  • Pakkauskartongissä hyödynnetään kierrätysmateriaalia ja kestävän kehityksen mukaisesti toimivia materiaalitoimittajia.
  • Pakkausten kierrätettävyyttä kehitetään entisestään, tällä hetkellä 95% kaikista Jurlique-pakkausmateriaaleista ovat kierrätettäviä.
 • Kestävän maatalouden yhdistyksen (National Association for Sustainable Agriculture)  toimintaohjeiden noudattaminen NASAA-sertifioidulla biodynaamisella luomu-maatilalla, tavoitteena hiilidioksidin sitominen ilmakehästä ja luonnollisten kasvien ja eläinten suojelu.
 • Arvontaan voit osallistua helposti kommentoimalla tähän postaukseen. Olisi mukava kuulla kommenteissa teidän parhaimpia vinkkejä itsensä hemmotteluun!:)
  Tupla-arvan saat, kun tykkäät Mona’s Daily Style Facebook sivusta ja kolmannen tykkäämällä Jurliquen Facebookista. Muistathan mainita kommentissa, jos olet mukana useammalla, kuin yhdellä arvalla!:)
  Oikein paljon arpaonnea kaikille!:) Arvonta päättyy 5.10.2012 kello 21.00.
  Muistathan lisätä kommenttiin sähköpostiosoitteesi! 

  You Might Also Like

  29 Comments

 • Reply
  ibe
  1.10.2012 at 17:40

  Hemmottelen itseäni pitämällä välillä löllöilypäiviä, jolloin lööbailen vaan kotona ja katson tv-sarjoja netistä :)

  sweet.talk@wippies.fi

 • Reply
  johannae
  1.10.2012 at 18:04

  Olen ollut kovin kiireinen kuluneen syksyn aikana ja tajunnut arkisen hemmottelun arvon. Se voi olla esimerkiksi sitä, että keskellä viikkoa illalla töistä päästessään kokkaa lempiruokaansa tai seminaaria kirjoittaessa sytyttää kynttilät luomaan tunnelmavalaistusta :)

 • Reply
  Miss M
  1.10.2012 at 18:25

  Nyt kun teen todella pitkiä päiviä niin melkein kaikki vapaat hetket tuntuvat hemmotelulta! Viime perjantaina pääsin suklaahoitoon, se oli aikas mukavaa :)
  P.s Yritän piakkoin laittaa sulle mailia kaffeista ;)

 • Reply
  Maria
  1.10.2012 at 18:32

  Hemmottelua arkeen tuo yksinkertaisesti hiljaisuus. Kenties kynttilät tai lämmin suihku. Silloin rentoudutaan.

  Kolmen arvan voimin mukana. (:
  beautiful.darkness@hotmail.com

 • Reply
  Anonymous
  1.10.2012 at 19:40

  Kasvohoidolla ja piiitkillä yöunilla rentoudun.

  anna.hotanen@hotmail.com

 • Reply
  Anonymous
  1.10.2012 at 20:55

  Hemmottelen itseäni mm. pitkillä kävelylenkeillä.

  ninuska76@luukku.com

 • Reply
  Johanna
  2.10.2012 at 14:14

  Mä hemmottelen itseäni heräämällä aikaisemmin! Hetken kirpaisee, mutta sohvalta kunnon aamaisen kera joku sarja on ihana kiireetön lähtö päivään kaiken stressin keskellä! Madagascarin pingviinit on esim oiva aamuohjelma, mikäli joku muu on yhtä höperö ja tykkää hyvistä lastenohjelmista. ;)
  Tehokkain hemmottelu tapahtuu taas tietysti yön aikana – parasta edelliseen yhdistettynä!! Eli kunnon vartalon rasvaus kasvojen superkosteutus mukaan lukien, kynnet, sekä varpaiden että sormien, kuntoon jo seuraavaksi päiväksi, paksu jalkarasva ja ihanat lämpöiset villasukat yöksi. Ehkä lisäksi sipaisu itseruskettavaa/päivettävää voidetta nassuun ja dekolteelle ja ah että, on ihanaa herätä astetta nätimpänä seuraavaan päivään! :)

 • Reply
  Anonymous
  2.10.2012 at 14:25

  Hemmottelen itseäni suklaalla ja muilla karkeilla kera hyvän leffan!

  armi-00@hotmail.fi

 • Reply
  Noushka
  2.10.2012 at 21:57

  Mukana kolmella arvalla! hemmottelen itseäni pitkällä suihkulla, kuorinnalla ja naamiolla sekä koko vartalon huolellisella rasvauksella. Toinen vakio hemmotteluni on hyvä kahvi vaahdotetun maidon ja tumman suklaan kera.

 • Reply
  Anonymous
  2.10.2012 at 22:07

  Normaalisti käyn juoksemassa mutta joskus hemmottelen itseäni pitkällä kävelylenkillä ja huudatan musiikkia kuulokkeista.

  veera.ovaska@luukku.com

 • Reply
  Henna73
  3.10.2012 at 06:46

  Hemmottelen itseäni hyvällä musiikilla ja kirjalla

 • Reply
  Essi
  3.10.2012 at 11:28

  Jes, vielä ehdin arvontaan! Osallistun täällä ja samalla tykkäilin sinun Facebook-sivusta, kumma etten ollu aiemmin hoksannu. Itseäni hemmottelen (varsinkin näin syksyisin) rentoutumalla (kynttilöiden palaessa) kotona kirjaa lukien tai elokuvaa katsoen, villasukkien ja teen tietenkin kuuluen mukaan yhtälöön. :) Myös rento oleskelu kavereiden kanssa ja hyvä ruoka ovat mahtavia tapoja itsensä hemmotteluun.

  salomaa.essi@gmail.com

 • Reply
  Anonymous
  4.10.2012 at 18:50

  Hyvä kirja, suklaata ja karkkia.
  minttu47
  minttu47@gmail.com

 • Reply
  tiinak
  4.10.2012 at 19:29

  Kolmella arvalla mukana :)
  creepingdeath@suomi24.fi

 • Reply
  tiiti66
  4.10.2012 at 19:46

  Kynttilänvaloa ja suklaata sekä äänikirja, siinä se! Arvonnassa mukana yhdellä.
  teijapistelentoatelisanetpistefi

 • Reply
  Iida
  4.10.2012 at 20:04

  Rauhallista musiikkia, teetä, hyvä kirja tai kivoja blogeja, viltti ja viltin alla unta tuhiseva koira. Täydellistä. :)

 • Reply
  Selena
  4.10.2012 at 20:07

  Sauna :) sitä oppii arvostamaan kun sellaista ei omasta kodista löydy. Maalla puusauna ja pari kynttilää valona. :)

 • Reply
  Petra Pauliina
  4.10.2012 at 20:09

  Osallistuisin kolmella arvalla!

  Ehkä parasta hemmottelua olen kokenut Thaimaassa jalkahieronnassa/-hoidossa. Ensin ihanan rentouttava hieronta (joka toisiaan jatkui päähän asti!) ja sitten vielä pedikyri päälle. Tämän tyyppistä hoitoa kaipaisin Suomeenkin :) Kotona hemmotteluhetkeeni kuuluu yleensä hyvä suklaa, kaunista musiikkia ja ehkäpä kotitekoinen kasvohoitokin vielä! :)

 • Reply
  Kukka
  4.10.2012 at 20:39

  Mä hemmottelen liikunnalla, hyvällä ruualla, käymällä kosmetologilla ja osteopaatilla :) olen mukana kolmella arvalla.
  kristiinaaro@luukku.com

 • Reply
  Sonya88
  4.10.2012 at 20:42

  Hemmottelen itseäni lämpimällä suihkulla, kasvonaamiolla, kynttilänvaloa ja tietysti suklaalla :) Kolmella arvalla mukana.
  baringi_@hotmail.com

 • Reply
  iii
  4.10.2012 at 21:02

  Hemmottelen itseäni kasvo- ja hiusnaamiolla. Mun mielestä hiuksetkin
  kaipaavat hemmottelua silloin tällöin. Taas syksyn saavuttua aloitin urakalla
  jalkojen hoitamisenkin. Jalkakylpyä, raspia ja ihanan tuoksuista jalkarasvaa :) ihanaa!

 • Reply
  M
  4.10.2012 at 21:06

  Rentoudun ja hemmottelen itseäni usein kun olen yksin kotona, sillä silloin saa olla omassa rauhassa ja hiljaisuudessa :) Hemmottelen itseäni ihan arkipäiväisillä pienillä asioilla, kuten hyvällä ruoalla, kasvonaamiolla sekä hyvillä elokuvilla :)

  mardd-@hotmail.com

 • Reply
  Evelina
  4.10.2012 at 21:23

  Mukana kahdella arvalla :)! Mä hemmottelen itseäni lukemalla ihania kanssabloggaajien kauniita blogeja! Se on pieni irtiotto arjesta ;)!

  mammanhippu@gmail.com

 • Reply
  Maria
  4.10.2012 at 21:37

  Jospa nyt onnistaisi! Itseä hemmottelen rauhallisilla koti-illoilla kun noita ei koskaan tule harrastettua liikaa ja rentouttaa myös kummasti. Kolmella arvalla mukana!
  maria_9403@hotmail.com

 • Reply
  Paula
  4.10.2012 at 22:17

  Hemmottoeln itseäni saunalla, käyn saunassa vain muutamia kertoja vuodessa ja haluan niiden kertojen olevan ainutlaatuisia! Valmisteleln itselleni “nurkkauksen”, pyyhkeitä, naamioita hiuksiin ja kasvoille, saunatuoksu sekä yksi kuiva omenasiideri :) Löylyttelen kaikessa rauhassa ja miedoissa löylyissä!

 • Reply
  S
  4.10.2012 at 23:21

  Parasta hemmottelua ovat vapaaillat kotona, tuoksukynttilöiden, hyvän ruuan, seuran ja virkistävän suihkun kera! Melko pienellä saa tehtyä arkeen kevyitä luksushetkiä, jotka auttavat puurtamaan arjen keskellä :-) Kolme arpaa minulla.

 • Reply
  maidelin
  5.10.2012 at 07:27

  Parasta hemmottelua on mennä hierojalle, jossa soi rauhoittava panhuilu-musiikki ja hieroja osaa hommansa. Nimim. Tänään menossa.

  maijapyl@paju.oulu.fi

 • Reply
  Anonymous
  5.10.2012 at 11:52

  Osallistun kolmella arvalla.
  Ihaninta hemmottelua on koti-ilta murun kanssa: kynttilöitä, hyvää ruokaa, viiniä, mukavat vaatteet ja kissa&koira tyytyväisinä köllöttemässä vierellä.
  mervipistefiskariatsuomi24pistefi

 • Reply
  Anonymous
  5.10.2012 at 19:54

  Osallistun yhdellä arvalla.
  Hemmottelu voi olla melkeinpä mitä vaan, päivästä riippuen. Niinkin yksinkertaiset asiat kuin riittävä uni, hyvä ruoka ja rentouttava liikkuminen ovat minulle arjen kiireen keskellä hemmottelua.
  Hemmottelua on myös rauhallinen koti-ilta, lämmin (pitkä) suihku, ihon kuorinta, perusteellinen ihon rasvaus, yökkäri päälle ja villasukat jalkaan sekä kuppi kuumaa & tummasuklaalevy kouraan.
  ranilina5@gmail.com

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *