22.9.2012

Vinkkiä bloggaajille: Oindex

Monet bloggaajat miettivät yhteistöitä ja sitä miten niitä voi luoda. Itse olen sitä mieltä, että oma aktiivisuus ja mielenkiinto ovat parhaita tapoja saada luotua parhaimpia yhteistöitä. Jos kuitenkin toivot, että myös sinuun otettaisiin yhteyttä suosittelen ehdottomasti liittymistä Oindex sivustolle.
Mainostajat ja yritykset näkevät sivustolta verkkosivujen kävijämääriä ja täten osaavat mahdollisesti ehdottaa niihin verraten sopivaa yhteistyötä.
Oindexiin liittyminen ei maksa mitään ja tarvitset vain google analyticin, joka tarkistaa kävijämääriäsi.
Olen myös monelta yhteistyötaholtani kuullut, että he kokevat hankalaksi juuri sen, että mistä löytää blogeja ja mistä tietää paljonko heillä on lukijoita. Eri “lukijapaneeleja” kun on tolkuttoman monta ja ne antavat hyvin erilaisen kuvan siitä paljonko lukijoita todella blogissa on. Olen muutamille vinkannut Oindexista sen jälkeen, kun sain siitä itse vinkkiä ihanalta Canonin yhteyshenkilöltä. Moni on pitänyt tätä sivua hyvin kätevänä. Toivottavasti tästä oli myös mahdollisimman monelle bloggaajalle siellä ruudun takana vinkkiä:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Niina
  22.9.2012 at 14:07

  Heippa! kiitos vinkistä! kerrotko vielä miten käytännössä yhteistyökumppaneiden hankinta lähtee käyntiin? pitääkö odottaa että he ottavat yhteyttä vai oletko itse ottanut heihin yhteyttä?
  kiitos etukäteen!

  • Reply
   Mona
   22.9.2012 at 14:15

   Oindex on vain yleinen sivusto joka kokoaa sinne rekisteröityneiden sivustojen kävijämääriä. Se ei siis ole suoranainen tie yhteistöihin. Jos sinulla on joku tietty yritys, jonka kanssa haluaisit tehdä blogiyhteistyötä, niin suosittelen ehdottomasti ottamaan itse suoraan yhteyttä yritykseen:) Toivottavasti nyt yhtään osasin vastata kysymykseesi:)

 • Reply
  Mipsukka
  23.9.2012 at 11:58

  Kiitos vinkistä! :) Yritin lisätä blogiani, mutta tuli virheilmoitus että tietojen nouto ei onnistunut. Pienen sivuilla surffailun jälkeen luin että ongelma saattaa olla liian uudessa google analytics versiossa. Tiedätköhän mikä sinulla on? Taidan kokeilla joskus myöhemmin uudelleen josko onnistuisi ja jos ei vieläkään niin laitan sähköpostia.

  • Reply
   Celina
   23.9.2012 at 13:28

   Moikka Mipsukka, mulla tuli sama ongelma jo kuukausia sitten kun yritin tuonne kirjautua :/ Vinkkaa ihmeessä vaikka täällä, jos löydät ratkaisun tuohon :)

  • Reply
   Mona
   23.9.2012 at 18:43

   Äh, joo siellä on ollut jotain probleemaa noissa mutta pitäis olla korjaantumassa kai piakkoin? Kannattaa ehdottomasti laittaa sinne suoraan viestiä ( info@oindex.fi ), osaavat varmasti neuvoa jos saisitte jo nyt rekisteröidyttä sinne. Mä oon asentanut ton analyticin jo tosi kauan sitten joten lienee joku vanha versio sitten..:/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *