21.9.2012

Juhlamekko pohdintoja hyvissä ajoin

Surffailin taas nellyn sivuilla ja voi apua miten ihania mekkoja siellä taas on! Ajatukset eksyivät itseasiassa mekkojen myötä jo meidän marraskuisiin työpaikan jokavuotisiin pikkujouluihin:D Koskaanhan ei voi olla liian ajoissa;) Haluaisin tänä vuonna pukea jotain vaaleaa, sillä aikaisempina vuosina päälläni on ollut vain mustaa. Vaalean nudeen mekkoon haluaisin yhdistää jotain näyttävää korua ja todella korkeat kengät.
Nämä kaksi upeaa yksilöä veivät täysin sydämeni!!:) Niin naisellisia ja ihanan klassisia. Käyttöä löytyisi varmasti vielä muihinkin juhliin. 

Nude mekko täällä

Maxi mekko täällä

Mitä mieltä te olette, kumpi on parempi? :) Ja onko muilla asu mietintöjä käynnissä välillä vähän ehkä liiankin ajoissa?;)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  venla
  22.9.2012 at 00:38

  mielestäni tuo vimppa on kauniimpi, mutta eka monamaisempi. :-D eli ehkä sulle tuo eka.

  • Reply
   Mona
   22.9.2012 at 09:42

   Hih, kiitos venla mielipiteestä!! <3 Tuota ykköstä mä itsekkin hiukan enemmän mietein;)

 • Reply
  Anonymous
  22.9.2012 at 07:53

  Moi, oisin kysynyt ihan ohi aiheen mutta millä kameralla kuvaat yleensä? Itse olen hankkimassa ensimmäistä järkkäriä ja mietin vaihtoehtoja :)

  • Reply
   Mona
   22.9.2012 at 09:49

   Heippa! Hieno päätös, että olet hankkimassa järkkäriä!!!:) Minä kuvaan nykyään Canonin 5D mark II:lla. Se on melkoisen tyyri ja luokitellaan ammattilaisten kameraksi. Eli siinä on TODELLA paljon extraa minulle. En osaa varmaan puoliakaan kameran jujuista, mutta toisaalta uskon, että oma mielenkiintoni valokuvausta kohtaan kestää niin kauan, että aikaa on oppia;) Ei jää ainakaan kamerasta kiinni:)
   Mutta siis riippuen paljolti sun budjetista, niin kannattaa katsoa vaihtoehtoja, Canonin 1100 D on tosi helppo käyttöinen ja suht pieni joten kiva kantaa mukana, Canon 550 on huippu. Siinä on ehdottomasti hinta/laatu kohdillaan.
   Jos on laittaa pikkusen enemmän sijotusta niin sit voin suositella Canonin 60D.tä. AIVAN IHANA!!!:) Siinä on se kääntyvä näyttö mikä on super kätsä:)
   Varoitan sitten, että kun hankkii järkkärin ni sillon viimeistään kuvaus vie kokonaan mukanaan;) Sitä haluaa myös sitten jatkuvasti lisää välineitä lisää;D
   Onnea kamera hankintaan!!:)

 • Reply
  Maria
  22.9.2012 at 11:14

  Sanoisin että eka mekko on ehkä vähän pikkujoulumaisempi! :)

 • Reply
  Anonymous
  22.9.2012 at 12:14

  Ajattelin ihan samaa kuin Maria, että varmasti eka mekko on pikkujouluisempi. Mutta toisaalta, oliko ne teidän juhlat gaalamaiset tyyliltään? Siinä tapauksessa tuo toinenkin olisi kyllä ihana :) hih, eli ota tuosta sit selvää ;) Huomenna nähdään rakkauspakkaus <3 -mami-

 • Reply
  Hanna ★
  22.9.2012 at 15:30

  Minä tilasin tuon ekan mekon joku aika sitten ja minusta se oli ihan törkeen lyhyt, ja vielä toi halkiokin takana. Muuten kyllä tosi kaunis, mutta palautukseen meni!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *