20.9.2012

Miesten syyskengät

Viime viikonlopun kaupungilla kiertelyn shoppailusaldoksi löydettiin Eetulle tosi kivat syyskengät.
Ajattelin, että voisin välillä postailla myös miesten juttuja tänne blogin puolelle, koska tiedän ainakin muutaman miespuolisen, joka käy täällä silloin tällöin vierailemassa;) Olisikin tosi kiva kuulla teistä miehistä kommenttiboksinkin puolella:) 
Vastaan tuli siis Nilsonilta Riekerin ruskeat nahkaiset kengät. Itse tykkään kovasti tästä mallista, sopii hyvin farkkujen kanssa ja on samalla rennot, mutta siistit. Kuulemma myös todella hyvät jalassa. Riekerin kengät pitäisivät myös olla melko hyvälaatuiset.

Selasin nettikauppoja ja samat miesten Rieker Ron kengät löytyy täältä.

Postaus sisältää mainoslinkin

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  ihaliini
  20.9.2012 at 14:08

  Uu tykkään! on todellaki kyllä komeat :)

 • Reply
  ihaliini
  20.9.2012 at 14:08

  Uu tykkään! on todellaki kyllä komeat :)

 • Reply
  Veronica
  20.9.2012 at 14:19

  ompas hienot! Mun miehellä on kans samantyyliset. Ja täytyy myöntää että oma mies vilkuilee minun ollessa koneella tätä blogia kanssani, vaikka lukeekin ihan eri tyylisiä blogeja itse :) Tiedä vaikka hän itse perustaisi oman terveyspainotteisen blogin, vaikka itsekkin olisin ehkä jo perustanut jos tämä aikai riittäisi…nääh mikä tekosyy ;)

  • Reply
   Mona
   21.9.2012 at 19:23

   Hih, kiva kulla!!:)) Voi ehdottomasti blogi vaan pystyyn!!:) Aikaa se vie mutta toisaalta sitä voi päivitellä juuri silloin kun itseltä hyvältä tuntuu:) Varoitan kuitenkin, että tässä on hyvin suuri koukuttamisen riski;D

 • Reply
  Heini
  20.9.2012 at 15:14

  Oma mieheni on täysin ihastunut Riekerin kenkiin. Meiltä löytyy useampi pari ja voin sen sanoa, että laadukkaat ovat. Itseltänikin löytyy nyt talvikengät a la Rieker. :)

  • Reply
   Mona
   21.9.2012 at 19:26

   Hienoa kuulla!!:) Mä oon kyllä melkeistä vaan positiivista kuullut merkistä:) Tosin en ymmärrä,mutta Eetulla on käsittämätön taito saada kengät kuin kengät aivan karseeseen kuntoon tosi nopeesti:D Mielenkiinnolla siis odotan miten nää tulee kestämään..:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *