20.9.2012

Body Exfoliant

Sain viime kuussa Yves Rocheriltatuotteita testaukseen ja olen nyt käyttänyt niitä noin kuukauden. Ajattelin kirjoittaa näistä ihanista kuorinta-aineista ensimmäisenä, koska ne ihastuttivat eniten. Olen tainnut moneen kertaan jo mainita, että olen hirmuinen kuorinta-aineiden suurkuluttaja.:D Rakastan kuorinta-aineiden tuomaa pehmeää tunnetta iholla. Pyrin kuorimaan ihon noin 1-2 kertaa viikossa, mutta melko usein tulee kuorittua useammin;)

Eli paketissa tuli siis luonnonmukainen vanilja ja persikka kuorinta-aineet. En osaa yhtään laittaa niitä paremmuus järjestykseen, sillä kumpainenkin oli huumaavaan ihanan tuoksuinen.

Eniten pidin kuorinta-aineiden koostumuksesta. Tuote oli todella paksua ja melko vahvasti kuorivaa (me like!!). Ainut miinus tuossa koostumuksessa on siinä, että tuotetta tulee laitettua aika paljon. Minulla on vaniljasta käytettynä jo melkein puolet:D
Pidän hurjasti myös näiden kuorinta-aineiden purkeista. Ne näyttävät kylpyhuoneessa kauniilta ja ovat melkein pieni sisustuselementti:)

Näitä kuorinta-aineita voin siis erittäin lämmöllä suositella kunnon kuorinta-aineista pitäville!:) Tuovat ihanaa luksusta suihkuhetkeen. 
Muistutuksena, että YR:llesaa vielä tämän kuun loppuun 20% alennusta koko tilauksen loppu summasta, kun sen arvo on yli 7,5 euroa!:) Eli muistakaa lisätä kassalla koodi YRMONA.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Noushka
  20.9.2012 at 13:36

  Heippa!
  Olen uusi lukija ja tykkään kovasti blogistasi ja tyylistäsi! :)
  Tuo linkki muuten vie Nellyn sivuille eikä Yves Rocherin ;)

  • Reply
   Mona
   21.9.2012 at 19:16

   Kiitos paljon tosi kiva kuulla että pidät blogista:) Mukava saada uusia lukijoita joukkoon <3
   Ja kiitos huomautuksesta!! Taidan surffailla liikaa jo nellyllä;D

 • Reply
  Annika (axu)
  20.9.2012 at 15:55

  Mulla on itellä yvessin oliivikuorinta-aine ja oon dikannut siitä tosi paljon. Sit kun se loppuu, voisin hyvin ostaa jomman kumman näistä. Yvessi on muutenkin todella laadukas kauppa ja tuotteet on ihania ja hyväntuoksuisia. :)

  • Reply
   Mona
   21.9.2012 at 19:17

   OI sitä pitääkin joskus testailla. Tykkään nimittäin ainakin body shopin oliivi voiteista hurjasti ne tuoksuu niin kivalle:)
   Mä oon kyllä kans ollu ihan huippu tyytyväinen yr:ään:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *