17.9.2012

Membersin kamppikset

Selailin tänään läpi tämän hetkisiä Member.com kamppiksia, joissa oli kivoja juttuja. Tässä siis vinkkiä niistä.:)

Esprit korut

Naisten tuoksut

By Malena Birger vaatteita (Voimassa enää päivän)

On Interiör sisustus tuotteita

Mikäli et vielä ole Members.com jäsen, niin rekisteröitymään pääset tästä. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä vie kuin muutaman minuutin. Tarjouksista tulee infoa sähköpostitse, josta näet kätevästi aina uudet kampanjat:) Itse voisin tilata yhtä sun toistakin, mutta shoppailulakko pitää pintaansa;) No pieniä lipsahduksia lukuun ottamatta;D Niistä lisää myöhemmin..

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  18.9.2012 at 05:48

  Sun blogisi on nykyään täynnä pelkkiä mainoksia.. mainostamisessa ei ole mitään vikaa, ymmärrän kyllä että te bloggaajat saatte sillä palkkanne, mutta kun niitä on joka päivä, niin mielenkiinto parempaakin blogia kohtaan katoaa.:/

  • Reply
   Mona
   18.9.2012 at 08:10

   Voi kurja kuulla, että mielenkiintosi blogia kohtaan katoaa. Ymmärrän kyllä sunkin kannan, mutta toisaalta tänne on tullut muutenkin hurjasti postauksia, ei siis pelkkiä mainoksia:) Aina voi onneksi hypätä mainosjutut yli:) Postauksien määrä ja aiheet menevät varmaan vähän sykleittäin. Välillä itsellä on hurjasti inspiraatiota ja tulee selailtua nettikauppoja ja sitten tietenkin niistä vinkkailen täälläkin. Välillä taas postaan vaan den yhden postauksen per päivä kun ei vaan inspiraatiota enempää löydy..
   Mutta kiitos kuitenkin palautteestasi, otan asiallista palautetta aina mielelläni vastaan!:)
   Mukavaa päivää!

 • Reply
  Anonymous
  18.9.2012 at 09:09

  Mä oon samaa mieltä,sun omat kirjoitukset on tosi kivoja (ja Eetun!!!) mut pakko myöntää et viime aikoina on monesti ärsyttänyt kun postaus on nettikauppojen selailuja tai muita mainospostauksia. Toki sellaset voi hypätä yli kuten sanoit,mut niistä postauksista(kun niitä on noin useasti kuin tällä hetkellä) jää aika ärsyyntynyt fiilis, ja blogin kirjoittajan blogi kokonaisuudessan saa vähän sellasen mainosblogin leiman.
  KKK

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *