13.9.2012

Helsingissä

En olekkaan ehtinyt kirjoittaa elokuisesta Helsingin reissustani. Elokuussa olin siis muutaman yhteistyön merkeissä vierailemassa taas Helsingin suunnassa. 
Kävimme aamupäivästä ihanan muruseni Xenian kanssa Fashionstoren toimistolla ja outletissa.

Täydellinen pylly + Liu Jo farkut ;)
Fashionstorelta suuntasimme illaksi TradeTrackerin järjestämiin juhliin, jossa tuli tavattua monta ihanaa bloggaajaa, joita en ennen ollut tavannut!:) Muun muassa Ulla ja Celina  liittyivät seuraan ja näin muuten ihka ekaa kertaa myös Korundin, jonka blogi on ollut ensimmäinen, jota olen seurannut.:)
TradeTracker on varmasti monelle lukijalleni vieras, varsinkin jos ei omaa blogia ole. Eli kyseessä on yritys, jonka kautta tehdään affiliate-yhteistöitä. Mikäli bloggaat ja haluaisit luoda joitakin sinua kiinnostavia yhteistöitä kannattaa ehdottomasti liittyä julkaisijaksi. Jos sinua mietityttää enemmän affiliates asiat voit laittaa TradeTrackerille vaikka sähköpostia, he auttavat varmasti mielellään eteenpäin.
Juhlissa oli mukana monia mainostajia kertomassa omista palveluista ja tuotteista. Tarjolla oli myös hyvää ruokaa ja juomaa!:) Parasta oli kuitenkin muiden bloggaajien seura:) Toki tutustuin myös mukaviin ja mielenkiintoisiin yhteistyökumppaneihinkin. Olenkin aina erityisen iloinen, kun yhteistöistä voidaan sopia kasvotusten. Itse olen melkoinen höpöttäjä ja kun saa puhua asiat selviksi on lopputuloskin varmasti parhain mahdollinen!:) On myös mukava saada kuva millaisia tyyppejä yritysten takana on. 
Kiitos mukavasta illasta ja hyvästä seurasta blogikollegoille ja TradeTrackerille.

Kuva lainattu Trade Trackerilta!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Xenia
  13.9.2012 at 07:59

  OMG. :D

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 21:28

   Hih:D Täydellinen sanon minä!!;)

 • Reply
  Anonymous
  13.9.2012 at 08:56

  Oletpas ollut taas kauniina liikenteessä :)

  -hanna

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 21:30

   Voi kiitos ihana Hanna <3 <3 :) Kauneus on kuitenkin täysin katsojassa:)

 • Reply
  Johanna
  13.9.2012 at 09:56

  Sä oot kyllä kuvan naisista ehdottomasti kaunein! :)
  Muistutat muuten kasvoista vähän sitä the hills – tositeeveen Whitneytä.. (Oliko se Whitney?)

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 21:33

   Voiii kiitos hirmusesti, vitsit mikä kohteliaisuus, Whitney kun on minusta hurmaavan upea:) Minä täällä punastuin:))

 • Reply
  Kukka
  13.9.2012 at 10:29

  Heippa ihana Mona <3 Monta mukavaa postausta ja aivan mahtavia kuvia ja tadaaa tadaa matka New Yorkiin :D Sulle sitten tapahtuu niin mukavia juttuja, aivan tässä innoissani olen itsekin. Mä olen ollut ihan liian kiireinen viimeiset pari viikkoa, en ole ehtiny edes koneella käymään. Iphonella käyn naamarissa ja siinä se, mun nettielämä :/ Odotan jo syyslomaa, silloin elän ja nautin jälleen elämästä :) Hihii

  Mukavaa loppuviikkoa Turkuun, ah huomenna jo perjantai. Pus <3

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 21:36

   Murunen!! <3 Niin kiva kuulla susta :) Ja kiitos, et tiedäkkään miten mukava on kuulla että oot toisen puolesta iloinen:')
   Voi ihanaa, milloin sun loma olikaan? Ja etkös maininnut, että lähdette silloinkin reissuun, mihin päin se olikaan?:)
   Ihanaa loppuviikkoa myös sulle auringon paisteeni:))) <3 Pus:)

 • Reply
  Anonymous
  13.9.2012 at 10:44

  Minua jäi hiukan nyt mietityttämään, että onko tämä eri asia nyt kuin tradodoubler? heidän kanssaanhan olet ennen yhteistyötä tehnyt? Ei pysy pieni lukija enää maailman menossa perässä :) Ei sillä että asialla suurempaa väliä nyt olisi..

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 21:40

   Käytännössä aivan sama idea molemmissa. Bloggaaja voi siis olla julkaisijana joko Tradedoublerilla tai Tradetrackerilla tai vaikkapa molemmilla!:) Hih, tietysti voi kysyä ja etenkin kun itse asiasta tässä mainitsin;) Ja ihan oikeassa olet, pääpiirteittäin teen yhteistyöt TD:n kanssa, mutta jonkun verran myös TT:llä.:)

 • Reply
  Jonna
  13.9.2012 at 11:39

  Kivoja näpsäisyjä Mona ja voi kun olet aina niin aurinkoinen kuvissa! :) Harmittaa vietävästi, etten itse päässyt tuonne Trade Trackerin tapahtumaan. Toivottavasti joku vastaava järjestettäisiin pian uudelleen, niin pääsisi tapaamaan blogittaria! :)

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 21:45

   Voi kiitos Jonna <3 :) Todellakin harmi, ettet päässyt, olisi ollut huippua nähdä suakin livenä!!:) Toivottavasti vielä ehditään törmäillä jossakin:) Ja voisihan sitä jossain vaiheessa koittaa blogitreffejäkin järjestää:)

 • Reply
  Celina
  13.9.2012 at 14:28

  Oot muru <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *