6.9.2012

Ensimmäisen koulupäivän asu

Ihanaa, kun opiskelut alkaa taas!:) Kävin eilen pikaisesti kääntymässä yliopistolla aineinfon tiimoilla.  Omat kurssit alkavat vasta ensi viikolla kunnolla. Aloitin kuitenkin jo lukemaan tulevia tenttejä varten;) Yleensä olen melkoinen viime tippaan jättäjä. Josko sitä taas ottaisi itseään niskasta kiinni, ettei tarvitse jännittää liikaa viimeisinä päivinä. Vaikka ei se pahaa tenttijännitystäni kokonaan poistakkaan.
Jonkun verran on muuten tullut toiveita postauksista koskien opiskeluja ja ajattelin, että voisin jossain vaiheessa jakaa mietteitä juurikin tuosta tenttijännityksestä. Mitä mieltä olette, onko ihan ok lukea täältä myös välillä hieman blogin aihealueen ulkopuolisia juttuja?
Nyt kuitenkin tuttuihin aiheisiin, nimittäin asuihin!:) Eli eilen päällä oli seuraavaa..
Päälle heitin vielä bleiserin lämmittämään ja lemppari huivin kaulaan tuomaan piristystä asuun.

Flats: LV, jeans: Zara, shirt: Mango, blazer: Vero Moda, scarf: H&M, bag: Mulberry Oversized Alexa

Pohdin hieman korua asuun. Kokeilin kaulaan raskasta kultaista statement korua, mutta jätin sen kuitenkin loppujen lopuksi pois kokonaisuudesta. 
Mitä mieltä te olette tuosta H&M:n korusta? Juu vai ei? Itse pidän siitä kovasti, mutta en ole kertaakaan käyttänyt sitä, koska Eetu on mennyt sanomaan, että hänestä se on aivan karmea:D Miten ne miehet onnistuvatkin vaikuttamaan mielipiteisiin niin paljon;)

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply
  Anonymous
  6.9.2012 at 06:40

  Pirteä asu! Koru on kiva, mutta toimisi mielestäni paremmin avokauluksellisen paidan kanssa. Siis niin, että koru olisi ihoa ei kangasta vasten.

  Mukavaa koulupäivää!

  IK

  • Reply
   Mona
   6.9.2012 at 19:38

   Täytyykin kokeilla korua erilaisten paitojen kanssa ja laittaa pieni kysely tänne!:)
   Kiitos <3 :)

 • Reply
  Veronica
  6.9.2012 at 06:59

  Musta se näyttää ainakin näin kuvassa ihan kivalta. Mutta en kyllä osaa sanoa juu tai ei :D Sopivuus riippuu paljon paidastakin. Itsekkin haluaisin löytää jonkun ison statement korun. Tsemppiä opiskeluihin :)!

  • Reply
   Mona
   6.9.2012 at 19:42

   Isot statement korut on kyllä kivoja!:) Niitä sais kasaantua vaikka kuinka monta kaappiin:)
   Kiitos paljon tsempistä Veronica<3:)

 • Reply
  Anonymous
  6.9.2012 at 07:47

  Olen Eetun kanssa samoilla linjoilla. En kyllä tykkää korusta yhtään. Musta se lyhentää kaulaa ja tulee mieleen koiran kaulapanta.. Muuten kyllä asusi on todella, todella kiva!

  • Reply
   Mona
   6.9.2012 at 19:48

   Hahah:D
   Kiva, että asu oli mielestäsi onnistunut:))

 • Reply
  Cherry
  6.9.2012 at 08:31

  Tuohon paitaan mulla aina jää silmät kiinni, kun se on sun päällä. Varmaan yks mun lempivärejä, vaikka en taida omistaa sen väristä kuin jonkun “työpaidan”, jota ei sit muuten kehtaa käyttää, kun on jo niin nuutunut :))

  Täällä kans yksi tenttijännittäjä. Tosin nythän niitä ei mulla ole ollut enää 3 vuoteen, mutta kamalaa se oli, hyvä kun pysy kynä kädessä! :D Tsemppiä!!

  • Reply
   Mona
   6.9.2012 at 19:49

   sama homma, kynä ei meinaa kädessä pysyä:( Ja oksettaa ja hikoiluttaa. Ihan kamalaa, mut kaipa se joskus hellittää.. Toivottavasti..:D

 • Reply
  Hjenn
  6.9.2012 at 08:33

  Ihanan pirteä asu :) Ja Alexa kyllä kruunaa sen;)

  • Reply
   Mona
   6.9.2012 at 19:54

   Kiitos paljon!:) Alexaa on kyllä tullut käytettyä ihan urakalla;)

 • Reply
  kelly
  6.9.2012 at 11:24

  Ihana asu, niinkuin aina! Itelläki on aina kummasti tällöin syksyllä hirveä into aloittaa tentteihin lukeminen, mut sitte jotenkin kummasti se into loppuu mitä pidemmälle luvuvuotta mennään :P Mutta aina sitä lupaa, et TÄNÄ vuonna mä oon superhyperahkera, enkä jätä viime tinkaan mitään :D

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:10

   Kiitos paljon:) Sama homma;) Tänä vuonna todellakin ollaan superahkeria;) Hih, lupaus!!!:)

 • Reply
  Anonymous
  6.9.2012 at 14:28

  mitä opiskelet ja missä?

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:11

   Turun yhteiskuntatieteellisessä sosiaalipolitiikkaa:)

 • Reply
  Karoliina
  6.9.2012 at 14:36

  Olisi tosiaankin kiva kuulla koulujuttuja, ehdottomasti! (tietää mihin on ryhtymässä, jos sinne yliopistoon kirjoitusten jälkeen pääsisi ;)) Tuo koru kävisi varmaa hyvin esim. kauluspaidan kanssa, jos jättäisi ylimpiä nappeja auki? :)

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:12

   Kiva kuulla, voisin muutaman postauksen tehdä johonkin väliin pieneksi vaihteluksi näille ainaisille asukuville;)

 • Reply
  Anonymous
  6.9.2012 at 19:28

  Mun mielestä koru sopii paljaalle iholle paremmin, esim. kesällä avonaisen topin kanssa. Halaus murulleni <3 -mami-

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:14

   Pus ja haleja sinnekkin <3:) Huomenna nähdään!!:)

 • Reply
  Merenhelmi
  7.9.2012 at 01:15

  Hei opiskelupostaus olisi aivan mahtavaa!:)) Olenkin miettinyt, että olisi kiva jos tekisit sellaisen. Ihana asu, niin pirteän näköinen olet. :)

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:19

   Kiva kuulla! Koitan saada kirjoitettua johonkin väliin vähän mietteitä opiskeluista:)
   Ja kiitos murunen<3 Oot ihana:)

 • Reply
  StyleC
  7.9.2012 at 11:10

  Musta koru sopii paidan kanssa tosi hyvin, täydellinen vaikka leffaan tmv :)

  Voi kurjaa kuulla että joku jännittää tenttejä noin paljon :( Itse en jännitä niitä, tosin oma lukeminen menee yleensä aivan aamuyön tunneille saakka, joten olen niin väsynyt etten jaksaisikaan jännittää ;) Tätä tuskin voi minkäänlaisena jännityksenpoistovinkkinä kuitenkaan suositella… noihin jännityksiin usein auttaa jännittävän asian kohtaaminen, joten toivottavasti tuo ajan kanssa hellittää. Muista kuitenkin ettei se ole vakavaa vaikka tentti menisi huonostikin, asiasta ei tule merkintää minnekään ja aina on uusinta (vaikka tuplatyön tekeminen tietenkin harmittaa). Itsellä jännityksiin auttaa tuollainen “mikä on pahin mitä voisi tapahtua”- tyyppinen ajattelu. Ja tentin pummaaminen, vaikkakin ärsyttävää, ei olisi maailmanloppu:) Ehkä tämä ajatus auttaa sinuakin, tsemppiä!

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:31

   Ihana olet, kiitos kovasti vinkeistä <3 :)) Sait kovin hyvälle mielelle kommentillasi:) On niiiin totta, että ihan turhaa niitä jännttää koska ei tosiaan mitään pahaa voi tapahtua..:D Ja aina voi myös uusia.
   Ehkäpä tuo jännittäminen ajan kanssa vähenee, tai ainakin toivon niin.. Se on niin hassua kun itsekkin tiedostaa kuinka typerää ja turhaa se on…:D
   Kivaa viikonloppu StyleC <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  7.9.2012 at 18:57

  Hei,

  opiskelen samaista pääainetta samaisella laitoksella, nyt jo loppusuoralla opinnoissa. Itse en ole kovin suuri tenttijännittäjä, mutta aina jotenkin se tenttiin meneminen kammoksuttaa. Ensimmäisen vuoden jälkeen onneksi vähitellen alkoi huomaamaan että “ihan tietämättään” onkin oppinut jotain ja vaikka ei suoraan niitä ihan oikeita vastauksia olisikaan ollut siihen paperille kirjoitettavana, pystyi hyvin usein soveltamaan jo aiemmin opitun pohjalta. Ja loppujen lopuksi kohtuullisiin tenttiarvosanoihin ei mitään avaruustiedettä tarvita, kunhan pystyy osoittamaan että hallitsee pääpiirteittäin asian ja myös vastaustekniikka kehittyy yllättävän nopeasti. Ja muista aina myös katsastaa aiemmat tenttikysymykset ( vaikka tietenkin kaikki kirjat luetaan kannesta kanteen :D ), koska kummasti ne samat kysymykset siellä vuodesta toiseen pyörii :)

  hups, tulipas pitkä paasaus. Kivaa viikonloppua ja toivottavasti vähenevää tenttijännitystä, tsemppiä opiskeluihin!

  -Sigrid

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *