2.9.2012

Rosewater Balancing Mist

Sain yhteistyön kautta Jurliquen tuotteita testiini.  Olen vähän aikaa nyt testaillut merkin Rosewater Balancing Mist kasvosuihketta. Täytyy alkuun todeta, että tuote on aivan ihana! Ihastuin siihen heti ensimmäisellä kokeilulla. Ensinnäkin ruusun tuoksuinen kasvosuihku on täydellinen virkistys kasvoille. Se tuntuu luksukselta ja tuoksu miellyttää nenua!:) Se saa ihon tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta. 
Itse olen suihkauttanut nyt tätä kasvosuihketta aamuisin kasvojen pesun jälkeen ja samoin myös iltaisin ennen nukkumaan menoa. Sitä voi kuitenkin laittaa milloin vain tuomaan virkistystä kasvoille.


Tässä vielä Jurliquen omilta sivuilta tarkempia tietoja:

Raaka-aineet:
  • Rohtosalkoruusu ja glyseriini estävät kosteuden haihtumista iholta, antavat välittömän kosteuden ja pehmentävät ihoa.
  • Ruusu ja aloe vera pehmentävät, rauhoittavat ja viilentävät ihoa.
  • Greipinsiemen antaa antioksidanttisuojan.

Jurliquen tuotteet ovat todella laadukkaita ja mikä parasta niitä ei ole testattu eläimillä. Jurliquen kaikki raaka-aineet tuotetaan heidän omalla biodynaamisella farmilla Australiassa. Heidän tuotteensa perustuvat luonnollisiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin. 

Odotankin innolla tarkemmin tutustumista tähän ihanaan laadukkaaseen ihonhoitosarjaan. Tälläiselle kosmetiikkafriikille, oli todella ilo aloittaa yhteistyö Jurliquen kanssa!:)

Jurliquen nettisivuilla on paljon tietoa heidän toiminnasta sekä tuotteista. Samoin heidän facebook sivuilla on aina ajantasaiset uutiset ja muut tiedotteet. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *