2.9.2012

Kuulumisia

Täällä on vietetty todella rauhallista viikonloppua. Nilkka alkaa olla jo hyvässä kunnossa. Pystyn kävelemään sillä jo helposti, vaikkakin pientä särkyä tuli tänään kaupungilla kävelyn jälkeen. Juoksemaan en varmaan vielä uskalla ensi viikolla lähteä, mutta suunnittelin meneväni spinning tunneilla hikoilemaan;) Kirjoittelenkin pikimiten enemmän treeneistä, kunhan pääsen taas kunnolla jatkamaan kuntoilun parissa. Pieni lepo teki (kai) ihan hyvää. Viikonloppuna on tullut herkuteltua oikein olan takaa;)
Kaupungille lähdin tänään tälläisissa tamineissa. Pahoittelut muuten, kun kaikki kuvat on otettu puhelimella. Saan vasta ensi viikolla oman kameran taas takaisin..

Kävimme tänään päivällä brunssilla syömässä mahat tooosi täyteen. Parin tunnin istuskelun ja syömisen jälkeen suuntasimme kaupungille. Zarasta mukaan lähti huivi. Yllättäen leokuosissa;)

Huivi löytyy Zaran sivuilta täältä.

Eetulle löysimme kivat burgundin väriset housut. Samalaiset löytyy Jack and Jonesilta täältä

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille. Toivottavasti teidänkin viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä!:)

Pst. Kuvia löytyy instagram profiilista nimimerkillä @monasdailystyle! :) 

You Might Also Like

27 Comments

  • Reply
    Celina
    2.9.2012 at 20:13

    Kaunotar <3

  • Reply
    Senja
    2.9.2012 at 20:15

    hei mekin oltiin tänään carlon kanssa zarassa ja kokeiltiin noita housuja haha :D ei vaan istuneet carlolle yhtä hyvin niin jäi kauppaan ;p höh kun ei törmätty!

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 06:42

      No niinpä, voi harmi! Nyt pitää oikeasti sopia ihan treffit kun ootte taas takas Turussa!!:)

  • Reply
    Reetta
    2.9.2012 at 22:11

    Ihanat värit asussa! Tuo huivi on kyllä tosi kiva. Mukava kuulla että nilkka on jo parempi, muista kuitenkin ottaa rauhassa sen kanssa ♥

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 06:43

      Kiitos Reetta <3 :)
      No joo pitäis muistaa…Mut hitsit ku ei oo niin helppoa:D

  • Reply
    StyleC
    2.9.2012 at 22:55

    Ihana asu, tuo kaulakoru on kyllä tosi magee :) ja mulla on tuo sama huivi, se on ihan paras! Pelastaa kaikki sellaiset päivät, kun mikään ei näytä hyvältä.

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 06:44

      Kiitos paljon!!:) Joo siis voisin kuvitella, että tämä huivi piristää asua kuin asua!:) Äiti juuri eilen illalla soitteli, että hänellekkin pitää hakea samalainen;)

  • Reply
    Veronica
    3.9.2012 at 06:28

    Mukava kuulla, että nilkka on jo parempi:) Rauhallisesti vain vielä, niin paranee kunnolla! Menetkö spinniin gymille vai elixiaan? Itse koitan käydä sen kolme kertaa viikossa, mutta viime viikolla tuli taas niiiiin lipsuttua suunnitelmista :( Kivat noi Eetun pökät, meilläkin tuo miespuolinen innostui viininpunaisesta ja ostikin sen värisen paidan! Ja eikä mikä huivi, mun on pakko käydä tänään kaupungilla hiplaas tota, olikohan niitä paljon jäljellä ?

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 06:46

      No niin pitäis ottaa rauhallisesti, mutta hitsit ku se ei oo niin helppoa ;D
      En oikein tiedä vielä.. Ajattelin mennä jo aamupäivällä, niin sitten menen Centrumiin…. Kolme kertaa olisi kyllä ihan loisto!:) Itse vaan kyllästyin jossain vaiheeessa joten nyt ei oo moneen aikaan tullut käytyä.. Ehkäpä sitä saisi taas uuden kipinän:)
      Kyllä noita huiveja vielä oli, ehdottomasti käy kurkkaamassa!!:) Mä meen tänään hakemaan vielä äidille samalaisen;) Soitti vielä illalla että hän haluaa myös tuon huivin:D

  • Reply
    Veronica
    3.9.2012 at 07:16

    niin sulla taisi olla molempiin saleihin kortti :)? Oon kyllä tykänny paljon gymin spinneistä kun ne on vähän erilaisia keskenään ja riippuu kans paljon vetäjästä. Ainoa miinus on heidän salien ilman vaihto…kesäisin on aika tuskaa, mutta ehkä nyt syksyn tullen se helpottaa. Mutta pakko saada tämä rasva palamaan kesän jäljiltä, niin spinni ja muut ryhmäliikuntatunnit taitaa olla mulle ne parhaat vaihtoehdot :D

  • Reply
    Veronica
    3.9.2012 at 07:17

    Ja mä kyllä suuntaan heti töiden jälkeen zaraan! Mulla on muutenkin asiaa stokkalle, kun sinne oli kaikkea kivaa sisustuskamaa taas ilmestynyt:)

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 21:23

      Gymillä oon itseasiassa ollut ohjaamassa tunteja, joten olen vähän niinkuin ex-henkilökuntaa;)
      Hei luulen että vein viimeisen tuollaisen huivin!!:O Kannattaa kysyä saako niitä muista Zaroista.. Kävin hakemassa siis päivällä äidille tuollaisen ja ei ollut kuin yksi jäljellä:(

    • Reply
      Veronica
      4.9.2012 at 06:39

      Juu olin liian myöhään liikkeellä, enkä sitten tullut kysyneeksi henkilökunnalta kun lähin zara taitaa olla Helsingissä. Enkä tiedä mahtaako ne lähettää sieltä :/ Aijaa! Vähän kiva, mitä tunteja vedit siellä? Oon voinu olla sun tunnilla joskus, oon käyn gymillä jo kyllä kauan:D vaikka en kylläkään säännöllisesti.

  • Reply
    Anonymous
    3.9.2012 at 09:44

    Onneksi nilkkasi voi jo paremmin :) Suosittelen silti malttamaan mielesi vielä hetken, jos kuitenkin alkoi pidemmän aikaa kävellessä särkemään. Tuollaiset venähdykset on viheliäitä ja voi kestää pitkään parantua. Tiedän, että on vaikeaa ottaa iisisti, kun on tottunut urheilemaan, mutta se “maksaa” itsensä takaisin. Itse jouduin tosiaan olemaan 4 kk:tta urheilematta, mikä oli tuskaista, kun olen tottunut urheilemaan päivittäin. Ja ensimmäiset kuukaudet käytin urheillessa nilkkatukea, sitäkin suosittelen!

    Kauniina olet taas ollut liikenteessä, kuten aina :) Mitenhän tuon aidon ja ihanan hymysi saisi tartutettua muihinkin?!

    Mukavaa viikkoa!

    -hanna

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 21:26

      Kiitos ihana hanna!!:) Maltain tänäänkin kuitenkin ja tein vaan kotona kevyen treenin;)
      4kk on kyllä hurjan pitkä aika:( Mutta kyllähän se on pakko. Terveys ennen kaikkea. Ja kamalaa se olisi jos itse aiheuttaisi pidempi aikaisen vaurion.
      IHanaa viikkoa ihanalle hannalle <3 Oot mun päivien piriste <3 Pus:)

  • Reply
    DluxEdition.com
    3.9.2012 at 11:00

    Nätti asu! Mä yritin Zarasta etsiä tuota huivia perjantaina. Mutta eipä siellä niitä enää jäljellä ollut, nyyh!

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 21:27

      No tietkö mä kävin tänään puolenpäivän aikaan hakemassa äidille samalaista ja taisi olla viimeinen Turun Zarassa..:(

  • Reply
    Summer
    3.9.2012 at 11:42

    Toi huivi on ihan huippu! Muhkea, pehmeä ja voih niin herkullinen väri+kuosiyhdistelmä. Oli pakko käydä kotiuttamassa samanlainen :)

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 21:28

      Hih, se on kyllä huippu!:) Kävin äidillenikin hakemassa tänään samalaisen;)

  • Reply
    Johanna
    3.9.2012 at 12:27

    Oi, tosi kiva asu tässä! :)
    Luin vanhemmista postauksista, että luet sosiaalipolitiikkaa. Kauan oot sitä opiskellut? Oletko tykännyt? :)
    Kaveri on harkinnut samaa alaa ja lisäksi sosiaalityötä – olisi kiva kuulla sun mielipide.:)

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 21:34

      Kiitos, kiva kuulla!!:)
      Ensimmäinen vuosi on nyt takana ja olen tykännyt hirmuisen paljon:) Sosiaalityötä en opiskele se ei ole laisinkaan oma juttunu. Siitä kun valmistuu suoraan ammattiin, joka ei ole se minun juttuni.
      Sivuaineina olen aloittanut psykaa ja oikiksen kursseja on tarkoitus suorittaa myöhemmin. Laita ihmeessä sähköpostia jos joku juttu opiskeluissa mietityttää. Vastaan niihin ihan mielelläni henk.koht. Täällä blogin puolella en valitettavasti tahdo paljon opiskeluista kirjoittaa, kun menee niin ohi blogin aihealueen..

    • Reply
      Johanna
      8.9.2012 at 20:54

      Huh, muutamat kommentit tuli tässä selattua, kun vasta muistin tämän kysymykseni, mutten sitä, mihin postaukseen sen laitoin…:D Kiitos vastauksesta! :)
      Itseasiassa ystäväni oli ensin aikeissa hakea lukemaan psykaa, mutta ilmeisesti motivaatio sinne hakemiseen ei riittänyt, ja nyt hän on kai tuon sosiaalityön kannalla. Itse mietin juuri sitä, että mahtaako tuo valinta liikaa “lokeroida”, jos ei sitten juuri tuosta työstä tykkääkään.. Mutta sanon hänelle, että laittaa Sulle postia, mikäli haluaisi infoa sosiaalipolitiikasta..:)
      Saanko kysyä, onko Sulla jokin tietty haaveammatti? :) Itse muuten opiskelen Turun oikiksessa.

  • Reply
    Business Woman
    3.9.2012 at 13:36

    Ihana huivi todellakin:) Kun näin sen Zarassa, se oli pakko ottaa heti siitä mukaan. Arvaan, että näitä ei kauaa kaupan hyllyillä notku:)

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 21:35

      No todellakin, tuo on ihan huippu!:) Onneksi ehdin saada äidille vielä tänään oman;)

  • Reply
    Mipsukka
    3.9.2012 at 15:11

    iiihana huivi! :P

    • Reply
      Mona
      3.9.2012 at 21:35

      Kiitos ihana Mipsukka !! <3:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *