30.8.2012

New necklace

Olen unohtanut kokonaan postata tästä uudesta ostoksestani, jonka tein jo viime viikolla Helsingin Zarasta. Ihastuin siihen heti ja se onkin koristanut tällä viikolla useamman kerran kaulaa!:) Mitäs tykkäätte?
Pahoittelut muuten kuvien laadusta viimeaikoina. Mulla ei ole parhaillaan omaa kameraa käytössä, joten on pitänyt vähän soveltaa tätä kuvaamista.. Onneksi ensi viikolla oma kamera pääsee taas takaisin kotiin!!:) Asupostauksetkin ovat tämän vuoksi jääneet tällä viikolla kuvaamatta. Ensi viikolla niitä tulee sitten senkin edestä;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Siiri
  30.8.2012 at 22:23

  Aaaaaivan ihana!oon tota itsekkin zarassa mallaillut ;-) zarassa on muutenkin nyt ollut tosi ihania statement kaulakoruja!:-)

  • Reply
   Mona
   1.9.2012 at 20:22

   No niin on, voisin kotiuttaa yhden jos toisenkin!!!!:) Liikaa kaikkea kivaa;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *